Puber, de Tanit Plana

Art, Fotografia Gratis
'Puber', de Tanit Plana
Foto: Tanit Plana

Time Out diu

En aquesta exposició, la fotògrafa Tanit Plana retrata l'adolescència, el pas entre la infància i l'edat adulta, un període difícil d'encaixar. Aquesta etapa de formació de la personalitat de vegades es caracteritza per una inestabilitat emocional i confusió dels individus. I és aquí on Plana posa especialment el seu focus.

El projecte 'Puber' explora les pràctiques socioculturals dels adolescents a partir del retrat de joves que pertanyen a classes i contextos diversos i que es mostren a la càmera des d'àmbits urbans teatrals, zones limítrofes on la ciutat adquireix una fisonomia espectral.

La col·lecció va ser produïda i exposada per la Virreina Centre de la Imatge fins al febrer del 2021 i ara forma part del circuit d'exposicions als barris. Tot i partir de l'exposició original, cada equipament exposarà un projecte creat per a aquell espai. 

Del 8 d'abril al 29 de maig estarà al Centre Cívic Can Basté; del 15 de setembre al 29 de novembre s'instal·larà al Centre Cívic Joan Oliver - Pere Quart i entre novembre i desembre es podrà visitar a La Casa Elizalde.

Publicat

Detalls

També t'agradarà