Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Bar Leo

 • Bars i pubs
 • La Barceloneta
 • preu 1 de 4
 • 5 de 5 estrelles
 • Crítica de Time Out
 1. Bar Leo
  © Maria Dias
 2. La Leo Premis Time Out
  © Iván Moreno
Publicitat

Time Out diu

5 de 5 estrelles

Amb els anys el Leo s’ha convertit en un dels temples de peregrinació de la Barceloneta. No pots dir que ets 100% barceloní si no has posat un peu en aquest bar! La Leo, la propietària, és com una mamma italiana. Cuida el client com si fos el seu propi fill. Aquestes parets, que homenatgen el rumber Bambino però de les quals també en pengen instantànies de vida de la propietària i família, han vist de tot ja! La solera i l’ambient del Leo és fascinant. Música, cerveses, vermut i converses interminables amb l’agradable propietària et fan estar enganxat a aquest local: hi vols tornar un dia i un altre, a descobrir què t’hi espera. Pot semblar mundà, però sovint són les coses més terrenals les que donen sentit a la vida, no?

Posa la teva música

Una de les moltes particularitats que hi ha a la Leo és un jukebox on cadascú tria què vol escoltar. Si tens sort, algú s'anima a posar els Chichos o l'estimat Bambino i la cosa s'anima. Quan això passa, hi ha risc que la nit o el matí s'allarguin. 

La història de la Leo

El nom del bar, Leo, fa referència al nom de la seva propietària, Leocandia Montes (coneguda per tot el barri i més enllà com La Leo) que va arribar d'un poble de Granada fa quaranta anys. La Leo és l'ànima d'aquest espai acollidor, on tothom hi és benvingut, sempre. Mostreu-li respecte. 

Escrit per
Albert & Dúnia Riera

Detalls

Adreça
Sant Carles, 34
Barceloneta
Barcelona
08003
Contacte
93 224 20 71
Transport
Barceloneta (M: L4)
Horaris
Cada dia, de 8 h a 20.30 h
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà