Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Llibreries infantils a Barcelona

Llibreries infantils a Barcelona

Ja heu triat quin llibre els llegireu avui abans d'anar a dormir?

Món llibre
Per Eugènia Sendra |
Advertising

Els adults sabem com n'és de valuosa una bona lectura, però per tal que els petits de la casa s'enamorin aviat d'aquest plaer, a més de trepitjar les biblioteques de la ciutat pel catàleg i les activitats que ofereixen, us proposem visitar aquestes llibreries especialitzades on descobriran mons i personatges que els canviaran la vida.

No t'ho perdis: 50 llocs per anar amb la canalla.

Botigues, Llibreries

Abracadabra Llibres

El Gòtic

El 2009 arrenca la història d'aquesta llibreria amb una cuidada selecció. Ricardo Rendón reuneix títols nacionals i internacionals –en anglès, francès, italià i holandès– a més de joguines didàctiques i objectes únics. També s'hi organitzen tallers i exposicions, a més de comptar amb petits racons perquè els més petits puguin llegir.

Botigues, Llibreries

Casa Anita

Vila de Gràcia

Un espai dedicat a infants i joves on els adults també descobreixen meravelles. Es pot demanar consell a la llibretera, parar l’orella a les recomanacions que fa a la resta de clients o anar per lliure i remenar per seccions. Hi ha llibres de tapa dura, contes populars i rondallística, espai de narrativa, música, teatre, poesia i artistes, encarats a la secció de pedagogia, joc i llibres que parlen de llibres. També àlbums il·lustrats, la joia de la corona, i un racó per a adults.

Advertising
La Petita
Foto: Maria Dias
Botigues, Llibreries

La Petita

El Poblenou

A La Petita tenen el repte ambiciós de prescindir al màxim de les llicències i els personatges de televisió per donar a conèixer altres mons fantàstics. Treballen amb les grans editorials i amb noms independents com ara Libros del Zorro Rojo, Lata de Sal i A buen paso, i sempre intenten trobar els títols en català, castellà i anglès. A La Petita hi ha espai per a primers lectors, racó de literatura juvenil, llibres de manualitats, dibuix i cuina i també un racó de parenting, amb títols molt seleccionats de maternitat i criança.

Botigues, Llibreries

Al·lots

L'Antiga Esquerra de l'Eixample

Des de 1996, al centre de la ciutat, hi ha un espai de referència per als més petits i joves lectors. A la llibreria Al·lots s'hi barregen els clàssics i les novetats –els adults també hi trobaran perles– i sobretot es caracteritzen per una selecció acurada segons les habilitats de cada nen. Demaneu-los consell i us recomanaran el títol indicat, defensors de la filosofia que un llibre és una eina de coneixement, però també un dels millors objectes lúdics...

Advertising
Fabre
Foto: Fabre
Botigues, Jocs i joguines

Libreria Fabre

Esquerra de l’Eixample

Els aparadors d'aquesta veterana botiga de l'Eixample conviden a entrar i perdre's entre llibres i joguines clàssiques amb adn alemany; les especialitats, aquí, són els trenets de fusta i les nines russes.

La Caixa d'Eines
Foto: La Caixa d'Eines
Botigues, Llibreries

La Caixa d'Eines

Des de l’any 2007, la Carme, la Marta i la Laura dirigeixen aquesta llibreria de proximitat on es poden trobar tota mena d'obres literàries, des de llibres infantils i novel·les, fins a còmics i àlbums il·lustrats. Es tracta d'un espai idoni per als amants de la lectura, amb llibreteres disposades a compartir i recomanar llibres de tots els colors.

Advertising
Sendak
Foto: Sendak
Botigues, Llibreries

Sendak

Barcelona

A Sendak els agrada dir que són "allà on viuen els llibres", en homenatge al cèlebre títol de l'il·lustrador i escriptor Maurice Sendak. Són especialistes en llibres infantils i juvenils, per a lectors i lectores dels 0 als 18 anys. Al seu catàleg hi ha llibres per a pre lectors, àlbum il·lustrat, llibres joc i narrativa, un petit espai de jocs que estimulen la conversa, a més d'un apartat per a adults. També ofereixen activitats periòdiques com els clubs de lectura.

Botigues, Llibreries

Luz de Lula

Aquesta llibreria infantil ofereix molt més del que sembla. Entre prestatges plens de contes, material escolar i jocs didàctics, organitzen classes de repàs, tallers de lectura i allò que ens interessa: aniversaris. A Luz de Lula els agraden els aniversaris creatius i per això centren la festa en un taller de manualitats. Un lloc acollidor i bonic, ideal per a festes petites i en bona companyia.

Advertising
Botigues, Llibreries

La Central del Raval

El Raval

La Central del Raval té l'encant de qualsevol llibreria farcida de títols interessants i edicions bibliogràfiques cuidades, però a més l'espai conserva detalls –i manté l'halo reverencial– de la que va ser l'antiga Capella de la Misericòrida. Entrant per Ramalleres trobareu la selecció d'infantil, amb petits jocs i els llibres indestructibles, una parada obligatòria si teniu criatures.

Advertising