Llibreries infantils

Ja heu triat quin llibre els llegireu avui abans d'anar a dormir?

Si voleu que els petits de la casa s'enamorin del plaer de la lectura ben aviat, us proposem visitar aquestes llibreries on descobriran mons i personatges que els canviaran la vida!

5 espais de lectura per als més petits

Abracadabra Llibres

El 2009 arrenca la història d'aquesta llibreria pensada per a nens, on es satisfan les ànsies i inquietuds de lectors de zero a 100 anys. La cuidada selecció de Ricardo Rendón fa que a Abracadabra Llibres s'hi puguin trobar títols nacionals i interacionals –en anglès, francès, italià i holandès– a més de joguines didàctiques i objectes únics. També s'hi organitzen tallers i exposicions, a més de comptar amb petits racons perquè els més petits puguin llegir. Aquí aposten pel bons llibres, els títols fets amb rigorositat i amor.

Llegir-ne més
El Gòtic

Casa Anita

Recomanat

Un espai dedicat a infants i joves on els adults també passen hores descobrint meravelles amb coberta, històries i un final. Es pot demanar consell a la llibretera, parar l’orella a les recomanacions que fa a la resta de clients o anar per lliure i remenar per seccions. Hi ha l’espai de tapa dura, per als que encara no saben llegir; el de contes populars i rondallística, al costat d’una petita selecció per a adults; i l’espai de narrativa, música, teatre, poesia i artistes, encarats a la secció de pedagogia, joc i llibres que parlen de llibres. Però la nineta dels ulls de Casa Anita són els àlbums il·lustrats, que esperen el seu torn per ser oberts, endreçats dins de caixes de vi.

Llegir-ne més
Vila de Gràcia
Advertising

Le Nuvole

Recomanat

Missatge per als que ploreu amb els sonets de Petrarca, per als que us enfileu dalt d'un arbre jugant a fer de baró rampant, per als que estimeu Trieste per Magris i, en definitiva, per a tots els italianòfils: aquí teniu el vostre 'sancta sanctorum'. I no s'obliden dels primers lectors, per a qui a més de llibres en italià, tenen una bona selecció de contes il·lustrats... Perquè la lletra és important, però i tot les històries que ells arriben a imaginar a través dels dibuixos què?

Llegir-ne més
Vila de Gràcia

Al·lots

Des de 1996, al centre de la ciutat, hi ha un espai de referència per als més petits i joves lectors. A la llibreria Al·lots s'hi barregen els clàssics i les novetats –els adults també hi trobaran perles– i sobretot es caracteritzen per una selecció acurada segons les habilitats de cada nen. Demaneu-los consell i us recomanaran el títol indicat, defensors de la filosofia que un llibre és una eina de coneixement, però també un dels millors objectes lúdics...

Llegir-ne més
L'Antiga Esquerra de l'Eixample
Advertising

La Central

Recomanat

Malgrat els seus inicis com a llibreria especialitzada en Humanitats el 1996, La Central ha esdevingut una dels espais de referència entre lectors, autors i editorials, també de llibre infantil: tant la del carrer Mallorca com la llibreria del Raval hi ha un espai que mereix una parada si teniu criatures. A més de petits jocs, aquí trobareu el llibre indestructible, aquell que resistirà intacte amagat sota el coixí i provocarà els més dolços somnis.

Llegir-ne més
Eixample

Comentaris

2 comments
PebreNegre_llib

Posats a proposar, us recomanem que visiteu la llibreria Pebre Negre del Clot. (Clot 41/ www.pebrenegre.cat)
Recient inaugurada i amb un espai preciós i molt acollidor que us convidem a visitar.

Bon estiu i bons llibres!!

Rosa López Bausa

Per la propera ocasió em permeto recomenar-vos una nova llibreria infantil que poc a poc es va fent un lloc en el barri de Gràcia, es tracta de LUZ DE LULA, en la plaça Joanic, un autèntic descubriment. Un lloc especial amb una selecció acurada i un espai de somni pels nens!!