Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Llibreries infantils a Barcelona

Llibreries infantils a Barcelona

Ja heu triat quin llibre els llegireu avui abans d'anar a dormir?

Per Eugènia Sendra |
Advertising
Món llibre

Els adults sabem com n'és de valuosa una bona lectura, però per tal que els petits de la casa s'enamorin aviat d'aquest plaer, a més de trepitjar les biblioteques de la ciutat pel catàleg i les activitats que ofereixen, us proposem visitar aquestes llibreries especialitzades on descobriran mons i personatges que els canviaran la vida.

No t'ho perdis: 50 llocs per anar amb la canalla.

Botigues, Llibreries

Abracadabra Llibres

El Gòtic

El 2009 arrenca la història d'aquesta llibreria amb una cuidada selecció. Ricardo Rendón reuneix títols nacionals i internacionals –en anglès, francès, italià i holandès– a més de joguines didàctiques i objectes únics. També s'hi organitzen tallers i exposicions, a més de comptar amb petits racons perquè els més petits puguin llegir.

Botigues, Llibreries

Casa Anita

Vila de Gràcia

Un espai dedicat a infants i joves on els adults també descobreixen meravelles. Es pot demanar consell a la llibretera, parar l’orella a les recomanacions que fa a la resta de clients o anar per lliure i remenar per seccions. Hi ha llibres de tapa dura, contes populars i rondallística, espai de narrativa, música, teatre, poesia i artistes, encarats a la secció de pedagogia, joc i llibres que parlen de llibres. També àlbums il·lustrats, la joia de la corona, i un racó per a adults.

Advertising
La Petita
Foto: Maria Dias
Botigues, Llibreries

La Petita

El Poblenou

A La Petita tenen el repte ambiciós de prescindir al màxim de les llicències i els personatges de televisió per donar a conèixer altres mons fantàstics. Treballen amb les grans editorials i amb noms independents com ara Libros del Zorro Rojo, Lata de Sal i A buen paso, i sempre intenten trobar els títols en català, castellà i anglès. A La Petita hi ha espai per a primers lectors, racó de literatura juvenil, llibres de manualitats, dibuix i cuina i també un racó de parenting, amb títols molt seleccionats de maternitat i criança.

Botigues, Llibreries

Al·lots

L'Antiga Esquerra de l'Eixample

Des de 1996, al centre de la ciutat, hi ha un espai de referència per als més petits i joves lectors. A la llibreria Al·lots s'hi barregen els clàssics i les novetats –els adults també hi trobaran perles– i sobretot es caracteritzen per una selecció acurada segons les habilitats de cada nen. Demaneu-los consell i us recomanaran el títol indicat, defensors de la filosofia que un llibre és una eina de coneixement, però també un dels millors objectes lúdics...

Advertising
Fabre
Foto: Fabre
Botigues, Jocs i joguines

Libreria Fabre

Esquerra de l’Eixample

Els aparadors d'aquesta veterana botiga de l'Eixample conviden a entrar i perdre's entre llibres i joguines clàssiques amb adn alemany; les especialitats, aquí, són els trenets de fusta i les nines russes.

Sendak
Foto: Sendak
Botigues, Llibreries

Sendak

Barcelona

A Sendak els agrada dir que són "allà on viuen els llibres", en homenatge al cèlebre títol de l'il·lustrador i escriptor Maurice Sendak. Són especialistes en llibres infantils i juvenils, per a lectors i lectores dels 0 als 18 anys. Al seu catàleg hi ha llibres per a pre lectors, àlbum il·lustrat, llibres joc i narrativa, un petit espai de jocs que estimulen la conversa, a més d'un apartat per a adults. També ofereixen activitats periòdiques com els clubs de lectura.

Advertising
Botigues, Llibreries

Luz de Lula

Aquesta llibreria infantil ofereix molt més del que sembla. Entre prestatges plens de contes, material escolar i jocs didàctics, organitzen classes de repàs, tallers de lectura i allò que ens interessa: aniversaris. A Luz de Lula els agraden els aniversaris creatius i per això centren la festa en un taller de manualitats. Un lloc acollidor i bonic, ideal per a festes petites i en bona companyia.

Botigues, Llibreries

La Central del Raval

El Raval

La Central del Raval té l'encant de qualsevol llibreria farcida de títols interessants i edicions bibliogràfiques cuidades, però a més l'espai conserva detalls –i manté l'halo reverencial– de la que va ser l'antiga Capella de la Misericòrida. Entrant per Ramalleres trobareu la selecció d'infantil, amb petits jocs i els llibres indestructibles, una parada obligatòria si teniu criatures.

Advertising