Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Opening Night al carrer Sèneca

Opening Night al carrer Sèneca

Dijous 14 les botigues del carrer de Gràcia obren fins a les 23 h

antique_boutique.jpg
Antique Boutique
Advertising

Sèneca s'ha revitalitzat i s'ha convertit en un dels carrers amb més disseny per metre quadrat de Gràcia, i de la ciutat. Al costat de galeries veteranes com Miquel Alzueta i botigues com Ox, dedicada a mobiliari escandinau 'vinatge', van establir-se Casablanca i Antique Boutique. Els darrers a arribar han estat Otrascosas, el projecte del dissenyador Marc Morro i Oriol Vilar, i Plom Gallery, una galeria d'art per a nens. A quatre passes d'aquests trobareu les increïbles sabates artesanals de Cuervo i la roba de Lydia Delgado, a més de les propostes retro de Cucharada.

Si encara no heu trepitjat l'univers Sèneca aprofiteu per descobrir-lo dijous 14 de novembre, amb motiu de l'Opening Night. Les botigues i galeries d'art del carrer obriran fins a les 23 h i podreu visitar els 21 espais en un horari poc habitual, animar-vos a comprar i gaudir de les exposicons i les propostes que s'han muntat per aquesta nit especial.

Els veïns de Sèneca

Restaurants, Cuina creativa

Roig Robí

icon-location-pin Gràcia

El Roig Robí, un dels primers emblemes de la renovació gastronòmica de la ciutat, acaba de festejar els seus trenta anys de vida. Sota l’atenta i càlida mirada de Mercè Navarro, alma mater d’aquest vaixell insígnia que va ser un atractiu més dels jocs olímpics, el Roig Robí segueix oferint una de les més bones i serioses cuines de Barcelona. En l’art transmet vives emocions: per això, suposo, van escollir aquest nom. Per més que passin els anys, els qui el vam veure néixer mai no el podrem considerar un clàssic.

Time Out diu
Botigues, Dissenyador

Lydia Delgado

icon-location-pin Vila de Gràcia

Lydia Delgado fa més de vint anys que es dedica al negoci de la moda, ha desfilat a Barcelona i Madrid i ha aconseguit crear una marca amb un estil molt personal. Femenina, elegant, parisenca i escorada en la sobrietat del negre. Comparteix una línia amb Miranda Makaroff i la roba de mare i filla es mesclen als penjadors d’aquesta sofisticada boutique de Gràcia amb tota la naturalitat del món. De l’audàcia de la clienta dependrà si serveixen per crear un 'look' més sobri o més trencador.

Advertising
Botigues

Estudio Restauración

icon-location-pin Gràcia

Els mobles també són l'especialitat d'Estudio Restauración, una botiga preciosista dedicada a la venda i la restauració de mobles antics, sobretot peces provinents de França i Itàlia.

Botigues

Antique Boutique

icon-location-pin Gràcia

Antique Boutique és una botiga de mobles i objectes 'vintage' que, a més, funciona com a taller de restauració i creació. L'espai també allotja Anonymus, col·lectiu dedicat a la fotografia 'vintage' i al treball de fotògrafs contemporanis.

Advertising
Botigues, Sabates

Cuervo

icon-location-pin Eixample

2046 va passar de ser una sabateria multimarca de gamma alta a la botiga taller d’un sabater que ha recuperat un ofici ancestral. Les Cuervo són sabates fetes a mida de bellesa atemporal que beuen de fonts clàssiques i que poden transformar l’home que les porta posades. Sota la marca Cobblerblack Bird, aquest sabater tímid i destre ofereix models que converteixen l’acte de calçar-se en un petit luxe diari. Noies, no sentiu enveja. Ara també hi ha Cobblerblacks per a vosaltres.

Galeria Miquel Alzueta
©Miquel Alzueta
Botigues

Galeria Miquel Alzueta

icon-location-pin Gràcia

L'espai que corrobora la nova vitalitat del carrer Sèneca està dedicat a la fotografia antiga-'vintage' i l'obra d'artistes contemporanis. Per tot això, la galeria Miquel Alzueta és un espai de visita obligada per a col·leccionistes i antiquaris a la recerca de peces úniques.

Més botigues

Advertising
Advertising