Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Krypton

Les festes de Cap d'Any gais i lesbianes de Barcelona

Els saraus més divertits per acomiadar l'any als clubs LGBTI de la ciutat

Publicitat

L'última nit del 2019 es mereix una celebració com cal, i els millors clubs de l'ambient de Barcelona ja ho tenen tot preparat per fer de Cap d'Any una nit antològica. No us perdeu les millors recomanacions de l'ambient de Barcelona, i bon any 2020!

NO T'HO PERDIS: les millors fetes de cap d'any a Barcelona

També t'agradarà...

Razz New Year's Eve
©Sara Hernández Pons

Razz New Year's Eve

La sala Razzmatazz, referent d'oci i cultura a la ciutat, prepara l'obertura de les seves cinc sales de ball per la festa de cap d'any i donar la benvolguda al 2022 amb els dj sets de DJ2D2, Amable, Baldo, Undo, Holy Molly, Mini Dirty & Mandanga, La Sofy i Yibril, una festa d'allò més transversal amb tot el flo flo flow... com ells diuen. 

Ofereixen dos tipus d'entrades: una amb accés al club a partir de les 22.30 h, que inclou una samarreta, el cotilló de cap d'any, el raïm per mitjanit i una copa de cava; i una entrada pels que vulguin començar la festa una mica més tard, passades les dotze de la nit. 

2x1 a la festa de cap d'any al Apolo
Foto: VenTu! a la Sala Apolo

2x1 a la festa de cap d'any al Apolo

No teniu ganes de trencar-vos el cap amb improvisacions d’última hora? L’Apolo mai falla: la sala del Paral·lel és com una segona casa per molts barcelonins i passavolants! I, per cap d’any, s’omplirà de gom a gom de jovenalla amb ganes de gresca i hits amb dues festes: Nitsa i Astin, que tornen després d'un any i mig. 

DJ Fra, Arnau Obiols, Marc Piñol, Oma Totem, Phosky i Sama Yax s'encarregaran de posar de potes enlaire la pista de ball a Nitsa, mentre que Dafoe, Mbodj b2b Baba Sy, Neska i Oriana s'ocuparan de fer-ho a Astin, explorant altres sonoritats.

Publicitat
Festa a l'aire lliure al Poble Espanyol
Foto: poble-espanyol.com

Festa a l'aire lliure al Poble Espanyol

Celebra cap d'any a Barcelona en un espai a l'aire lliure i amb totes les mesures de seguretat en una festa renovada. Situat a pocs metres de la Font Màgica de Montjuïc, el recinte es consolida com l’espai de referència a la ciutat per celebrar el cap d’any des de fa més de 30 anys.

Els assistents al cap d’any del Poble Espanyol acomiadaran el 2021 i donaran la benvinguda al 2022 amb campanades en directe, raïm, cotilló, copes i bona música en tres ambients diferents: la Plaça Major, un espai a l’aire lliure equipat amb un gran hivernacle transparent que permetrà als assistents gaudir de la primera nit de l’any en un espai ben ventilat però sense passar fred; la Carpa i la zona VIP

Concert de cap d'any i música experimental a l'Antic Teatre
Antic Teatre

Concert de cap d'any i música experimental a l'Antic Teatre

16a edició de la ja mítica i coneguda festa de cap d'any de l'Antic Teatre. Després de l’aturada pandèmica, és la millor opció per celebrar el 2022 sense pagar preus desorbitats i al bell mig de Barcelona. La festa començarà amb la música en directe de Soulid (soul, funk, punk, rock). I un cop passades les campanades, continuen la festa fins a la matinada amb sessions de música electrònica experimental, techno-electro, underground i funky electro de la mà dels DJ BaroxmixCarles López i Spy DJ, acompanyats pels visuals de Melanie Wifi.

Publicitat
Dancehall, R&B i hip-hop a la festa del Jamboree
©Josep Tomàs

Dancehall, R&B i hip-hop a la festa del Jamboree

El Jamboree és un dels pilars de la plaça del Reial de Barcelona. Oberta l’any 1960 i casa del millor jazz i de la música negra en general. Si us ve de gust començar l’any amb ritmes calents, obren les dues sales amb tota mena d'estils musicals: hip-hop, R&B, DanceHall; i els 'all time hits', aquelles cançons que tots coneixem. 

Recomanat

  Més de Any Nou

   També t'agradarà
   També t'agradarà
   Publicitat