Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Jardins de la Casa Ignacio Puig

 • Llocs d'interès
 • El Gòtic
 • preu 0 de 4
 1. Jardins de la Casa Ignacio Puig
  © Maria DiasJardins de la Casa Ignacio Puig
 2. Jardins de Casa Ignacio Puig
  Foto: Jardins de la Casa Ignacio Puig
 3. Jardins de la Casa Ignacio Puig
  Foto: Jardins de la Casa Ignacio Puig
 4. Jardins de la Casa Ignacio Puig
  Foto: Jardins de la Casa Ignacio Puig
Publicitat

Time Out diu

Els Jardins de la Casa Ignacio Puig són un oasi de tranquil·litat al bell mig de la rambla situats dins de l'Hotel Petit Palace Opera garden

Al centre de la ciutat, a Ciutat Vella, amb pocs minuts de passejar per la Rambla, ens satura el soroll i la gentada. Tenim la solució, un secret, el trobarem a pocs metres del Liceu i la Boqueria. Ens indica el camí una placa de Parcs i Jardins a la porta de l'Hotel Petit Palace Opera Garden (atenció a la veïna façana de Puig i Cadafalch).

En travessar la recepció ens sorprèn una rica varietat de magnòlies, llorers i fins i tot algun til·ler. Entre les terrasses hi ha nombrosos bancs des d'on escoltar com corre l'aigua entre les fonts, gairebé l'únic soroll que s'escolta en aquesta arcàdia protegida entre edificis. Envoltats de verdor i tranquil·litat, no ens costa tornar a Rodoreda quan escrivia que "les coses importants són les que no ho semblen". Un oasi de tranquil·litat al mig del caos de la ciutat.

Com s'hi accedeix?

Els jardins tenen dos accessos; un pel carrer Aroles, paral·lel a la Rambla, i l'altre pel vestíbul de l'Hotel Petit Palace Opera Garden, al carrer de la Boqueria número 10.

Què té d'especial el jardí?

Els Jardins de la Casa Ignasi Puig es troben a la Casa Ignasi Puig, un edifici catalogat com a bé cultural d'interès local, encara que actualment està ocupat per un hotel. El jardí, d'inspiració romàntica, és un dels atractius principals de la construcció. A dins hi ha la balustrada que divideix el lloc en dos nivells, una galeria amb arcades, l'arbrat i dues fonts ornamentals que acaparen tota l'atenció.

Quins hotels hi ha a prop dels Jardins de la Casa d'Ignacio Puig?

A més de l'hotel on es troba, al costat dels jardins, hi ha la Pensió Dalí, al carrer de la Boqueria, 12; l'Hotel Inglés, al carrer de la Boqueria, 19; el Petit Palace Boqueria Garden, al carrer de la Boqueria, 10; l'Hotel Condal, al carrer de la Boqueria, 23; i l'Hostal Palerm, al carrer de la Boqueria, 21.

Laia Jordà Sánchez
Escrit per
Laia Jordà Sánchez

Detalls

Adreça
Quintana, 4
Barcelona
08002
Contacte
Veure Web
Transport
Liceu (M: L3)
Preu
Gratis
Horaris
Tots els dies de 10 a 19 h
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà