Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Museu del Futbol Club Barcelona

 • Llocs d'interès
 • Les Corts
 1. Museu del Futbol Club Barcelona
  Foto: FC BARELONA
 2. Museu del Futbol Club Barcelona
  Foto: FC BARELONA
 3. Museu del Futbol Club Barcelona
  Foto: FC BARELONA
 4. Museu del Futbol Club Barcelona
  Foto: FC BARELONA
Publicitat

Time Out diu

El Museu del Futbol Club Barcelona és un dels més visitats de Catalunya on es poden veure tots els trofeus de la història del club i altres peces icòniques

Ni el MACBA, ni el MNAC, el Museu del Futbol Club Barcelona no és un dels museus més visitats de Catalunya, amb més d'1.200.000 de visitants anuals. Els culers poden veure exposats tots els trofeus que ha guanyat el club a totes les disciplines al llarg de la seva història, així com altres objectes tan preuats per l'afició com les samarretes de jugadors icònics com Messi i Bernd Schuster. A més, a dins també es poden veure algunes obres relacionades amb el club signades per alguns dels artistes més famosos de la història, com Salvador Dalí, Joan Miró i Antoni Tàpies.

El museu blaugrana es va inaugurar durant les festes de la Mercè del 1984 per l'expresident del club Josep Lluís Núñez i, des de llavors, ha esdevingut una parada obligatòria, no només per als culers, sinó per a tots els fans del futbol. Tot i que té quatre dècades d'història, el 2010 el museu es va reinventar per adaptar-se al segle XXI, i va afegir seccions audiovisuals com l'actual Camp Nou Experience.

A banda, hi ha el mur 'Història del Barça', que permet consultar en una pantalla tàctil els detalls de la història del club, i també hi ha quatre espais dedicats als valors del Barça: catalanitat, universalitat, compromís social i democràcia.

Horari del museu

L'horari d'obertura del museu varia segons l'època de l'any. Del 2 de gener al 31 de març obre de dilluns a dissabte de 10 a 18 h, i els diumenges de 10 a 15 h; de l'1 d'abril al 15 d'octubre de dilluns a diumenge de 9.30 a 19 h; i del 16 d'octubre al 31 de desembre de dl. a sa. de 10 a 18 h, i els diumenges de 10 a 15 h. Els únics dies que el museu tanca al públic és durant el període de festes de Nadal, del 25 de desembre a l'1 de gener, ambdós inclosos.

Com s'hi accedeix?

El museu està ubicat dins de l'estadi del F.C. Barcelona, l'Spotify Camp Nou. Per accedir-hi, ho podeu fer a peu a través de l'accés 9, a l'avinguda Joan XXIII; l'accés 12, al carrer d'Arístides Maillol; i l'accés 15, també al carrer d'Arístides Maillol.

Quins tipus d'entrades hi ha?

Hi ha entrades diferents que s'adapten a tota mena de públic; la bàsica té un preu de 16 € i inclou l'accés al museu amb audioguia digital i a la sala immersiva 'Stadium 360'; la virtual, per 42 € inclou, igual que la bàsica i l'experiència Barça Virtual Dream', amb unes ulleres de realitat virtual; la 'palau players immersive tour', per 41 €, que inclou l'accés al museu amb audioguia, accés VIP a les àrees privades del Palau Blaugrana amb un guia oficial, l'experiència immersiva i un obsequi del Barça; la 'total experience', a 49 €, que és la més sol·licitada i inclou, a banda del museu i l'experiència immersiva, tres xuts al camp, una foto digital de la visita i la personalització gratuïta de la samarreta del primer equip del F.C. Barcelona; la 'immersive tour & sport', per 37 €, que inclou l'accés al museu i a l'experiència immersiva i sis xuts al camp; finalment, l'entrada flexible, que costa 34 € que inclou el mateix que la bàsica però sense una data concreta.

Quant dura la visita?

Les visites no tenen un temps limitat i depenen de com de fans sigueu, encara que les lliures normalment duren al voltant d'una hora, mentre que les visites guiades i les 'Palau Players' solen ser de 45 minuts i després podeu visitar el Barça Immersive Tour lliurement.

Laia Jordà Sánchez
Escrit per
Laia Jordà Sánchez

Detalls

Adreça
Aristides Maillol, s/n. Estadi Spotify Camp Nou
Barcelona
08028
Transport
Les Corts (M: L3)
Horaris
Del 2 de gener al 21 de març: de dl. a ds. de 10 a 18 h. Dg., de 10 a 15 h; de l'1 d'abril al 15 d'octubre: de dl. a dg. de 9.30 a 19 h; del 16 d'octubre al 31 de desembre: de dl. a ds. de 10 a 18 h. Dg., de 10 a 15 h.
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà