Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Quintotapa Hospitalet

Quintotapa a L'Hospitalet: tapa i cervesa per 3€ (o menys)

Del 20 de febrer al 16 de març, 25 restaurants i bars de la ciutat es rendeixen a les bondats de la tapa!

Escrit per
Time Out Barcelona Editors
Publicitat
Del 20 de febrer al 16 de març, 25 restaurants i bars de L'Hospitalet de Llobregat participen en el Quintotapa, una ruta gastronòmica en la qual podreu beure i menjar a preus assequibles mentre tasteu tapes creatives. Els locals que hi participen ofereixen una doble proposta: tapa de la casa amb un quinto Moritz per 2,50 euros, o bé una tapa Km. 0 amb un quinto Moritz per 3 euros.

A més, participar en el Quintotapa pot tenir recompensa. La ruta s'ha dividit en tres zones i els que hagin consumit en totes les zones optaran a diversos premis. Us donaran una targeta (Tapaport) que us segellaran a cada local. Qui ompli el Tapaport d'or –en consumir quatre tapes a cada una de les tres zones– podrà escollir la millor tapa popular i al millor cambrer (o cambrera) i entrar al sorteig d'un viatge a Roma. Qui completi el Tapaport de plata –consumint dues tapes a cada una de les tres zones– podrà guanyar un àpat per a quatre persones a la Fàbrica Moritz de Barcelona. Si no sou tan golafres però voleu seguir optant a algun premi, podeu pujar les fotos del Quintotapa a l'Instagram amb el hashtag #quintotapa i #quintotapalh. La millor foto es premiarà amb un àpat per a 4 persones a la Fàbrica Moritz de Barcelona.

Aquests són els restaurants i bars que hi participen, les tapes que ofereixen i els horaris de les ofertes.

A Ruta Galega (Pl. Francesc Macià, 5). De dm. a dj., tot el dia. De dv. a dg., de 10 a 14 i de 16 a 21 h.
Tapa de la casa: 'Lacón' rostit amb puré de patata, cogombre, tomàquet Cherry i pebrot.

L'Ateneu (Rossend Arús, 47). De dl. a dj., de 8 a 22 h. Dv., ds. i dg., de 12 a 24 h
Tapa de la casa: Rosbif
Tapa Km0: Botifarra de rovellons, ceba deshidratada i pa

Balbi Blau (Pl. Ajuntament, 4). De dl. a dj., de 7 a 17 h. Dv., ds. i dg., d'11 a 16.30 i de 19 a 24 h
Tapa de la casa: Delícia de prussià BalbiBlau
Tapa Km0: Jarret ibèric sobre niu de patata

BarXvariar (Major, 42). De 9 a 21.30 h
Tapa de la casa: Hamburguesa de vedella amb mini patates fregides
Tapa Km0: Carbassó al pesto, olives i oli de Montserrat

Bocatto di Cardinale (Barcelona, 21). Laborables, de 12 a 15 i de 19 a 22 h. Dv. i ds., fins a tancament.
Tapa de la casa: Picantó en vinagreta clàssica

Ca les noies (Rossend Arús, 2). De dm. a ds., de 10 a 23 h. Dg., d'11 a 23 h
Tapa Km0: Delícies de foie amb confitura de calçots

El Bon Caliu (Barcelona, 90). De dl. a ds., de 18 a 22 h
Tapa Km0: Arepa amb calçots, torrada de blat de moro i carn.

El Casino (Enric Prat de la Riba, 337). De 12 a 13.30 i de 18 a 21 h, excepte dilluns.
Tapa Km0: Risotto d'api i alls tendres amb anxova sobre crema de coliflor

El Cóm (Progrés, 9). De dl. a ds., de 8 a 15.30 h. Tardes de dm. a dj., de 20 a 23h. Dv. i ds., de 20 a 24 h
Tapa de la casa: Tapa de la iaia amb base de pa de coca, donja, formatge de cabra i ceba caramel·litzada.
Tapa Km0: Secret ibèric amb escabetx blanc, amb llit d'escarxofa del Prat

El Trifàsic (Rambla Just Oliveras, 58). De dl. a dg., de 12 a 24 h
Tapa de la casa: Mini hamburguesa

Espai Brotes (Bruc, 46). Cada dia de 13 a 15.30 h i de 19 fins a tancament.
Tapa de la casa: milfulles d'avocat i tofu

Establiments Planes (Progrés, 9). Dj., de 10 a 14 h. Dv. i ds., de 10 a 14 i de 18 a 21 h
Tapa de la casa: Dau de bacallà confitat amb salsa d'escarxofa del Prat
Tapa Km0: Pastís de la besàvia farcit de pollastre Pota Blava rostit

Foc de Kuina (Barcelona, 19). Dl., de 13 a 16.30 h. Dm. a dv., de 13 a 23 h. Ds., de 12 a 16.30 i de 20.30 a 23 h. Dg., de 13 a 16.30 h
Tapa de la casa: Delícia de pop a Feira

Hotel Hesperia Tower (Gran Via, 144). De 17 a 23 h.
Tapa de la casa: Croqueta de lluç i gamba amb 'chutney' de pebrot vermell
Tapa Km0: Cassola de sipietes i botifarra amb carxofes del Prat i cruixent de remolatxa

Hotel Santos Porta Fira (Pl. Europa, 45). Del 28 de febrer al 16 de març: De 13 a 16 i de 19 a 23 h.
Tapa de la casa: Tapioca, Idiazábal i Mediterrani.
Tapa Km0: Pintxo de pollastre Pota Blava a l'ast sobre cruixent de pa, oli i sal Maldon

L'Avi Pep (Girona, 11). De 12 a 15.30 i de 20 a 23 h
Tapa de la casa: Vermut català (Patates xips casolanes, seitons, sal fina i gruixuda, oli i vinagre)
Tapa Km0: Truita de la iaia amb calçots i botifarra negra

La Bodegueta (Lleida, 32). De dg. a dj., de 12 a 16 h. Dv. i ds., de 12 a 16 i de 19 a 23 h
Tapa de la casa: Bomba de cor d'escarxofa farcit de gorgonzola i ibèric
Tapa Km0: Caneló cruixent de trompetes de la mort, gamba i fideus xinesos

La Bodegueta del Museu (Pg. De la Campasa. Cornellà de Llobregat). De dg. a dj., de 12 a 16 h. Dv. i ds., de 12 a 16 i de 19 a 23 h
Tapa Km0: Bomba de cor d'escarxofa farcit de gorgonzola i ibèric

La Nova Lluna (Barcelona, 35). Dv. nit, de 20.30 a 24 h. Ds., de 13.30 a 16 i de 20.30 a 24 h. Dg., de 13.30 a 16 h
Tapa Km0: Escarxofa Prat farcida de pernil i ou a l'estil de la Paquita

La Pintxoteka (Llobregat, 143). De 19 a 22 h. (Dilluns tancat)
Tapa de la casa: Mar i muntanya
Tapa Km0: Verdureta de l'hort del Parc Agrari

Mercat de Collblanc (Occidente, s/n). Ds. d'11 a 15 h
Tapa de la casa: Pintxo de bacallà especial

Moment's (Església, 12). De dl. a dj., de 8.15 a 13 h i de 16.30 a 22.30 h. Dv. Fins a la 1 de la matinada. Ds. de 16.30 a 1 h.
Tapa de la casa: Pebrot 'surprise'

Muxía (Av. Carrilet, 302). De dm. a dg., de 12 a 14 h
Tapa de la casa: El capritx de Muxia

Muxía 2. Santa Eulàlia (Aprestadora, 113). De dm. a dg., de 12 a 24 h
Tapa de la casa: L'essència del porc al paladar

Ruta 29 (Barcelona, 29). De dm. a dg., de 18 a 24 h
Tapa de la casa: Mini hamburguesa especial
Tapa Km 0: Niu de bacallà amb ou de Pota Blava

També t'agradarà

Els millors bars de tapes
  • Bars i pubs
  • Bars de tapes

Per molts són una religió i una excusa per per trobar-se amb amics. Aquí hi trobareu les millors tapes de Barcelona Quimet i Quimet Ho diuen totes les guies del món i em sap greu repetir-me però el Quimet i Quimet és, vaja, per deixar anar la llagrimeta. Tenen cervesa pròpia, serveixen el millor vermut d'aixeta del planeta i ofereixen una varietat de vins que els arriba al sostre. Tot aquest cúmul de felicitat acompanya unes tapes que farien ressuscitar els morts. La Esquinica Aquesta tasca aragonesa és un referent de la gastronomía popular de Nou Barris. No agafen reserves (cal agafar número i esperar una estona al carrer amb un lletreret que posa: “salica de espera” penjant d’un plataner). Cambrers genials. –T.M El Xampanyet El xampanyet i el vermut reguen les tapes senzilles, però efectives, d'aquest indret que aplega tant a turistes com a nadius. El Jabalí This deli bar, which is reminiscent of Parallel in its heyday, is a great place to eat wonderful tapas – try the patatas bravas, the chicken salad and the cured  sausage – while sipping on good wine. It’s also a nice place to sit on the terrace and do some serious people-watching. Pan & Oli In the heart of the Sants neighbourhood, this tapas bar gets back to roots of Catalan tradition with a playful and creative touch. And they actually do it very well. Their signature dishes include their tapas – including patatas bravas whipped up and served in a glass – and a highly recommendable set lunch menu. Las Delicias Hi fan u

Cervesa i tapes vegetarianes
  • Restaurants

Birra artesana i maridatge sense carn La febre per la cervesa artesana ja fa estona que dura. Per això, i perquè els dos socis de l'Ale & Hop, l'Albert Coromina i el Giles Brown, són un parell de culs inquiets, han fet un salt més llarg. Dins aquest bar, acompanyen les birres de categoria marca de la casa amb plats vegetarians del mateix nivell. Coques de verdures ecològiques, hummus generosos, hamburgueses de seitan que res tenen a envejar a les de carn i pa fet a casa a preus raonables. Difícil de superar tanta excel·lència, oi? La parella  ja ha pujat a sobre d'un altre fenomen, els brunch. Des de fa unes setmanes, en aquesta cerveseria del barri de Sant Pere, hi podeu esmorzar com uns reis els diumenges i aviat, els dissabtes. A part del cafè de filtre selecte que serveixen, podeu anar maridant amb cerveses cadascun dels plats d'aquests esmorzars de forquilla sense animals. Deu varietats de cervesa en tiradorSi encara no hi heu anat mai, la varietat de cerveses de l'Ale & Hop us deixarà ben astorats. Ofereixen sempre deu varietats que canvien cada setmana. Pel que fa a estils de cervesa, no hi falten mai una cervesa rossa, una de blat, la negra, la torrada i una IPA. Però el més identificatiu del local és que, igual que al Mosquito, el restaurant de tapes orientals propietat del Giles, sempre hi trobareu dues cerveses de casc. És a dir, punxades directament del barril, sense afegir-hi el gas que provoca la pressió, una modalitat molt típica de les cerveses angleses. Per s

Publicitat
Vermut: l'hora de l'aperitiu
  • Bars i pubs

El vermut mai ha marxat de Barcelona, però els últims anys el costum de trobar-se amb amics al migdia per compartir aperitiu i companyia guanya adeptes i establiments. Aquí teniu els grans clàssics de la ciutat i també les noves incorporacions a l'escena vermutaire. Més propostes És l'aperitiu venecià de moda. Us descobrim diversos llocs on prendre Spritz a Barcelona. Els millors racons amb sol de la ciutat a la nostra selecció de 20 terrasses de pel·lícula. Bodegueta Cal Pep No cal baixar a la Barceloneta per fer unes bones tapes de peix. Al cantó del mercat de Sants, el petit mostrador de La Bodegueta de Cal Pep presenta una oferta de tresors marítims que no es pot rebutjar: cargols de mar, crancs, navalles, peus de cabra, moixames i altres delicadeses com els 'peperini' (pebrots farcits d'anxoves o formatge) i la Torta del Casar. L'Àngel ha mantingut l'esperit d'aquest local que es va obrir als anys 20 sense deixar d'adaptar-se als temps moderns. Per a gurmets de l'aperitiu. Bar Seco Mig actual, mig de tota la vida, amb molt del bo i gairebé res del dolent de cada opció, el Seco és un lloc on tracten molt bé el menjar. Amb cura, amb carinyo, perquè tu després te l’empassis com una bèstia, esclar. A més dels clàssics de la tapa, hi fan uns bikinis més que notables, però, sobretot, són famosos per unes patates salvatges que són una animalada. Tenen esperit i passaport italià, i per això també hi trobaràs productes i apostes gastronòmiques d’aquella terra,

Gràcia, la revolució de la tapa
  • Restaurants

La nova –i bona– tapa catalana arrela amb força a Gràcia: us recomanem quatre bars per comprovar-ho Alguna cosa està canviant a Gràcia. Si bé el territori sonor es caracteritza per una escena nocturna i musical notable, en el tema gastronòmic autòcton sempre ha coixejat: restaurants iraquians, xinesos, coreans, bascos, indis, hitites i nepalesos són part del paisatge quotidià. I si Gràcia fos una nació, el plat nacional seria el xauarma. Carns a la brasa i tapes de batalla, més olioses que bones, són la representació catalana. Fins ara. En els darrers mesos, una fornada de cuina renovadora amb arrels catalanes i format tapa s'ha instaŀlat a Gràcia (hem parlat de Pepa Tomate i Lata-Berna). I la cosa no s'atura aquí, en donem fe. Els platets tel·lúrics      És una tendència: molts cuiners joves i veterans, més que impactar el client amb imaginació desfermada i escumes, prefereixen desenterrar les arrels. Més concretament les del platillo català, i les apliquen al format ració, amb producte de temporada i elaboracions molts escrupoloses, i un polsim de creació. Parlem de llocs com el Districte Born, El Bar o Pan & Oli. També la Polleria Fontana. Els avis de Nil Ros van tenir una botiga d'aviram al Gran de Gràcia d'abans de la Guerra Civil, i ara ell els ret homenatge amb aquest gastrobar ampli, d'aires de masia urbana. "Es tracta de fer les coses com Déu mana", explica, per puntualitzar que "tot és fet al moment, sense excessos d'oli". Ros em corrobora "la falta de ll

Recomanat
    També t'agradarà
    També t'agradarà
    Publicitat