9 M'encanta
Guarda-ho

Els millors bars de tapes

Per molts són una religió i una excusa per per trobar-se amb amics. Aquí hi trobareu les millors tapes de Barcelona

Quimet i Quimet

Recomanat

Ho diuen totes les guies del món i em sap greu repetir-me però el Quimet i Quimet és, vaja, per deixar anar la llagrimeta. Tenen cervesa pròpia, serveixen el millor vermut d'aixeta del planeta i ofereixen una varietat de vins que els arriba al sostre. Tot aquest cúmul de felicitat acompanya unes tapes que farien ressuscitar els morts.

Llegir-ne més
El Poble-sec

El 58

3 de 5 estrelles

Al Poblenou feia falta un local de tapes d'estil creatiu i jove, però sense jocs de mans. Aquí hi trobarem un bon producte i algunes receptes imaginatives com la broqueta de llagostí amb xili dolç, però sobretot bon producte a preu assequible com les gambes a la planxa. I unes braves fenomenals, que són homentage-variació a les del Bohèmic. El local és molt, molt agradable i té un pati interior esplèndid.

Llegir-ne més
El Poblenou
Advertising

La Esquinica

Recomanat

Aquesta tasca aragonesa és un referent de la gastronomía popular de Nou Barris. No agafen reserves (cal agafar número i esperar una estona al carrer amb un lletreret que posa: “salica de espera” penjant d’un plataner). Cambrers genials.

Llegir-ne més
Nou Barris

Polleria Fontana

3 de 5 estrelles

Ni es tracta d’una polleria, ni està tan aprop de la parada de Fontana, sino que és un bar de tapes fet restaurant més proper a Joanic. Aquí el Nil Ros (cuiner-propietari) i el seu equip aposten per la cuina nacional tradicional i per els plats més casolans amb receptes ‘de la iaia’. Tot és fet al moment, i hi trobem tant platillos clàssics com tapes molt ben fetes. Fins i tot paellles.

Llegir-ne més
Vila de Gràcia
Advertising

Ten's

Jordi Cruz, de l'Àbac, estableix aquí la seva visió del que hauria de ser un bar de tapes. Sí, ofereix versions de tapes de tota la vida com li agraden a ell –els calamars amb allioli de citronella– i també de plats de l'Àbac, com el foie gras amb figues, 'migas', i gelat de pebre de Sichuán.

Llegir-ne més
Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera

L'Òstia

Recomanat

L'exfinancer Jaume Muedra ha tornat a casa amb la cuina de la mare: el fill de la Bombeta ha erigit un bar de tapes de primera categoria on hi havia el clàssic del bon arròs, el Botavara. Calamars, ensaladilla russa, cua de bou, peixet fregit... Tot de primera. Una taverna marinera de la Barceloneta amb les comoditats del segle XXI.

Llegir-ne més
Ciutat Vella
Advertising

La Cova Fumada

La bomba de la Barceloneta “és en realitat la bomba de La Cova Fumada”, explica el Josep Maria Solé, tercera generació d’un establiment on fa 61 anys la seva àvia, Maria Pla, va inventar aquesta delicatessen. La va popularitzar el Magí, pare del Josep Maria, que amb una combinació de carisma, gràcia, una contundent salsa picant i una recepta secreta, va crear la llegenda. A més a més, hi trobareu esmorzars de forquilla excel·lents i els millors cigalons de la ciutat.

Llegir-ne més
La Barceloneta

Balius

Cal conèixer Balius: una cocteleria especialitzada en vermut del bo i còctels de vermut, que per menjar ofereix un repertori de salaons, tapes i platets d'Aragó i Castella, sobretot. Coses com el 'lomo de orza' –fi llom de porc marinat amb allioli i llimona– o el 'atascaburras', un plat de bacallà que ja estava documentat al Quixot. La seva cuina és ininterrompuda, i el producte és de proximitat, i ecològic en la mesura del possible. També són especialistes en peix sostenible.

Llegir-ne més
El Poblenou
Advertising

La Mundana

Fan ple cada nit gràcies a una fórmula infal·lible: vermuts i tapes creatives per al comensal intrèpid, que vol anar més enllà de les croquetes. Un local agradable amb un petit menjador, un espai a l’entrada amb taules altes i un parell de petites barres. I una ubicació privilegiada al barri de Sants. Val a dir que si a Alain Guiard, xef i copropietari de La Mundana, li haguessin dit, quan va obrir la Santa Burg, que el carrer de Vallespir arribaria a ser una zona privilegiada, hauria rigut –o plorat– molt fort. I és que va haver de sentir de mil maneres que la seva hamburgueseria gurmet fracassaria perquè es trobava fora dels circuits gastronòmics ortodoxos. “I no només no ha fracassat –explica el Marc, el seu soci, que es va incorporar a la Santa Burg un any després de la seva obertura–, sinó que ha anat tan bé que La Mundana ha acabat sent la seva evolució natural”. Estaven tan tocats per les muses a la Santa Burg que estaven fent “coses molt elaborades, massa per a una hamburgueseria”. “I volíem desenvolupar aquesta línia creativa”, afirma.  Així va ser com van trobar un local al costat i va néixer La Mundana, que deu el seu nom a una sèrie de plats del món que trobem a la carta, tots revisats amb imaginació i respecte, amb un tarannà que es trobaria entre el Mano Rota i La Volàtil: la voluntat de jugar amb textures i gustos sense malmetre l’essència de la matèria primera. Exemples? Un tataki de tonyina amb perfums d’Àsia, fresc i divertit; o un pop amb cansalada ibèri

Llegir-ne més

La Taverna del Clínic

Recomanat

Des de la seva fundació, la Taverna ha estat una cosa ‘diferent’, un petit espai per a grans sorpreses gastronòmiques. Ha passat d’oferir un pica-pica, amb les racions petites, fetes amb productes d’alta qualitat, a servir plats substanciosos.Compradors d’òptim producte de proximitat, amb verdures biodinàmiques per entremig, en Toni ha creat una carta molt atractiva i diferent, amb més de seixanta opcions que creen saborosos dubtes als comensals. Impressionants les ja famoses patates braves de la casa. A més d’un bon pernil per iniciar l’àpat, hi va haver la possibilitat de delectar-se amb tàrtars, el de filet i caviar i el de tomàquet, amb una gamba d

Llegir-ne més
Eixample
Advertising
Mostra'n més

Comentaris

19 comments
Xavier S

En Gracia hay dos excelencias: la Vermuteria del Tano en Carrer de Joan Blanques, 17 y la Bodega Casas en Carrer de la Providència, 91.

Mònica R

Estaría bien que a la hora de elaborar las listas de locales pensarais en la gente celíaca. Hay muchos locales que ya piensan en este colectivo! Pero para la gente celíaca es como buscar una aguja en un pajar..

Gracias mil!!

Maria Esther A

Mª Esther. 


La marisquería Solera Gallega se a adaptado a las nuevas demandas.... Ahora taperia...  La Taperia Solera Gallega, lo que no a cambiado es la calidad de la materia prima, ni el servicio amable como siempre y el ambiente tranquilo... lleva casi dos meses des de su nueva etapa... muy recomendable... Esta en la calle Paris 176, entre entre Muntaner y Aribau, enfrente hay un parking.      

El Sorro

@Maria Esther A Sería de agradecer que repasara usted la ortografía del verbo haber. Tampoco estaría mal que revisara las normas de acentuación.

Atentamente,

El Sorro.

garrotxa4

Per mi les millors patates braves. Són al KÖNIG de la rambla que es una cadena. De. Girona

Eudald Rovira

Opino que un dels millors bars-restaurants de tapes de Bcn és "el Cañete", situat al Raval.

Mercat Princesa

Mercat Princesa al carrer Flassaders, 21 de Barcelona, al Born. Tapes d'arreu del món, des de sushi, hamburgueses, nems, arrossos, pinxus, ous, pastissos i dolços, de tot en un sól espai. Molt recomanable.

Marta

On és el Blai Tonight del Poble Sec??

patricia s

@Marta obviament..al carrer blai...molt baratet però pffff!!! com comprar roba o bolis bic als xinos!! hahhah!!!

Ruth

Hace apenas un par de meses abrió en la esquina de mi calle, un local que recomiendo, La Xula Tapería; te ponen una tapa con la caña, muy bien tirada por cierto y de Alhambra;Se come a muy bien precio y además te atienden con una sonrisa!Más que recomendable, les deseo mucho exito!

Rebeca

El vaso de oro está completamente sobrevalorado. Las raciones son raquíticas y caras, y la cerveza de precio intocable.

Adrián P

@Rebeca Para un tapeo digno y divertido en la Barceloneta, Maians sin duda! 

Josep

El xampanyet i el Quimet Quimet estan bé, però de tanta gent no s'hi pot entrar ni de cantu i l'ambient és un agobio. Per mi són territori perdut, jo, la veritat, passaria pàgina amb aquests llocs

garrotxa4

Per mi el millor bar de tapes i sobretot. Les braves. Són al KONIC de la rambla