Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Carrie Mae Weems al Foto Colectania

  • Museus i institucions
Carrie Mae Weems, "Sin título (Mujer sola de pie)".
Foto: Foto Colectania / Cortesía Jack Shainman Gallery, Nueva York y Galerie Barbara Thumm, BerlínCarrie Mae Weems, "Sin título (Mujer sola de pie)".
Publicitat

Time Out diu

Les sèries 'The Kitchen Table' i 'And 22 Million Very Tired and Very Angry People' de Carrie Mae Weems arriben al Foto Colectania

El Foto Colectania acull part de l'exposició 'Un gran giro de lo posible' dedicada a la trajectòria professional de l’artista Carrie Mae Weems. La mostra, que es pot visitar del 5 d’octubre al 15 de gener, revisa cronològicament el treball de l’autora des dels seus inicis i subratlla la seva visió avançada i esperançadora sobre el futur. 

Mae Weems ha dedicat totes les seves obres a la lluita contra la injustícia i la violència amb l’esperança de poder fer d’aquest un món millor. El seu art aborda qüestions com el gènere, la raça, la societat de classes o aspectes polítics. Tot i que majoritàriament s’ha dedicat a la fotografia, també aborda les qüestions socials des de la 'performance' fins al vídeo o la instal·lació. 

L’exposició l’ha organitzat la Fundació Mapfre en col·laboració amb la Fundació Foto Colectania. En aquesta última es presenten les sèries 'The Kitchen Table', 1990 i 'And 22 Million Very Tired and Very Angry People', 1989-1990; al Centre de Fotografia KBr es poden veure les altres obres de la mostra. 

Enora Le Roux
Escrit per
Enora Le Roux

Detalls

Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà