Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Concert de nadales a la plaça del Rei

  • Música, Clàssica i òpera
 Orfeó Català
Foto: Orfeó Català
Publicitat

Time Out diu

L'Orfeó Català ofereix la tradicional cantada de nadales a la plaça del Rei el dimecres 4 de gener

Des de fa més de deu anys, l’Orfeó Català i els cantaires del Cor Jove i del Cor de Noies de l’Orfeó Català ofereixen un concert de nadales gratuït i obert per a tothom. Aquest any serà dimecres 4 de gener, a les 19.30 h, a la plaça del Rei de Barcelona. Els cantaires dels cors actuaran sota la direcció de Pablo Larraz, el director de l’Orfeó Català, i de Montse Meneses, la sotsdirectora, amb Pau Casan al piano.

El concert s'iniciarà amb la suite 'Nadales de Sant Esteve', estrenada el passat dia 26 al Palau de la Música, que inclou dues nadales internacionals i una de les nadales inclosa en 'Une cantate de Noël' d’Arthur Honegger.

A més, també s’interpretaran temes tradicionals com 'Joia en el món' i 'Fum, fum, fum', entre d'altres. Com a record de les víctimes de la guerra d’Ucraïna, representaran l’arranjament de Bernardo Latini sobre una cançó tradicional ucraïnesa.

El concert es clourà amb l’himne de l’Orfeó Català, 'El cant de la Senyera', amb música del mestre Lluís Millet sobre un poema de Joan Maragall.

Escrit per
Mireia Servitje

Detalls

Lloc web de l'esdeveniment
www.palaumusica.cat/ca
Adreça
Preu
Gratis
Horaris
19.30 h
Publicitat
També t'agradarà