Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Concert de nadales a la plaça del Rei

  • Música, Clàssica i òpera
  1. Orfeó Català, concert de Nadales
    Foto: IcubOrfeó Català, concert de Nadales
  2.  Orfeó Català
    Foto: Orfeó Català
Publicitat

Time Out diu

L'Orfeó Català ofereix la tradicional cantada de nadales a la plaça del Rei el dijous 4 de gener

Des de fa més de deu anys, l’Orfeó Català i els cantaires del Cor Jove i del Cor de Noies de l’Orfeó Català ofereixen un concert de nadales gratuït i obert per a tothom. Aquest any serà dijous 4 de gener, a les 19.30 h, a la plaça del Rei de BarcelonaEls cors actuaran sota la direcció de Pablo Larraz, el director de l’Orfeó Català, i de Montse Meneses, la sotsdirectora, amb Pau Casan al piano.

El concert s'iniciarà amb dues obres de Georg Friedrich Händel, 'Joia en el món' i 'For unto us a child is born'. Seguiran 'El plor d'un infant' i 'Glòria', dos fragments de l'oratori 'El Pessebre' de Pau Casals, de qui enguany se celebra els cinquanta anys de la seva mort, i 'The ground', Ola Gjeilo, actual compositor resident del Palau de la Música.

Nadales tradicionals

Evidentment, també hi haurà temps per al repertori més tradicional: s'interpretarà 'Rústec villancet', el poema de Josep Carner que va musicar Lluís Maria Millet; la peça popular francesa 'Els àngels de la glòria', arranjada per Manuel Oltra; part de la suite 'Un ram de Nadales', arranjada per Joan Vives; i les adaptacions d'Albert Guinovart de les nadales més conegudes: 'El noi de la mare', 'El dimoni escuat' i 'Fum, fum, fum'. 

Finalment la vetllada es clourà amb l’himne de l’Orfeó Català, 'El cant de la Senyera', amb música del mestre Lluís Millet sobre un poema de Joan Maragall.

Consulteu a les nostres llistes quins altres concerts de música clàssica i quins altres concerts gratuïts hi ha aquests dies a Barcelona

Borja Duñó
Escrit per
Borja Duñó

Detalls

Lloc web de l'esdeveniment
www.palaumusica.cat/ca
Adreça
Preu
Gratis
Horaris
19.30 h
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà