Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Concerts de primavera i estiu al Palau Robert

  • Música
  • Palau Robert, Dreta de l'Eixample
The Tyets
Foto: Clotilde FestThe Tyets
Publicitat

Time Out diu

El Palau Robert acull fins al 12 de juliol tres cicles de concerts gratuïts: Enderrock 30 anys, Sonora i Clotilde Fest

El Palau Robert encara la primavera i l'estiu amb tres cicles de concerts gratuïts als seus jardins: el que celebra els 30 anys de la revista Enderrock, el Sonora (que forma part del Guitar BCN) i el Clotilde Fest, amb alguns dels representants més destacats del pop català actual i artistes emergents.

Enderrock 30 anys

La revista Enderrock va néixer per donar difusió a la música en català, en un moment d'especial efervescència, amb el boom del rock català. 30 anys després, el rock i el pop en català ja no són una anomalia i cada dia veiem néixer grups i artistes de tots els gèneres i estils imaginables, com els que actuen aquest mes de maig al Palau Robert (gratis amb invitació via el web d'Enderrock) per celebrar l'efemèride de la publicació. 

Seran tres dimecres seguits i un dijous, sempre a les 19 h i amb entrada gratuïta. Enceten la programació Mtines, Renaldo & Clara i Ginestà (3 de maig) i continuen Júlia Colom, Socunbohemio i Anna Andreu (10 de maig), amb Maio, Lluís Gavaldà amb Joan Pau Chaves i Koers (17 de maig).

Els concerts d'Al·lèrgiques al Pol·len, Sexenni i Gertrudis (d'avui, 25 de maig) s'han suspès per causa del mal temps i la previsió de pluges. 

Sonora

Els concerts al Palau Robert continuen amb el cicle Sonora, en el marc del Guitar BCN 23, que vol donar veu a artistes joves, en aquest cas durant quatre dissabtes (accés lliure amb l’única limitació de l’aforament). Hi seran la barcelonina Jana Aran (20 de maig), la mallorquina Maria Hein (3 de juny), Colet (10 de juny) i Ven’nus (17 de juny). 

ClotildeFest

Finalment, el Clotilde Fest arriba a la cinquena edició. Aquest cicle està organitzat amb les propostes de les emissores de ràdio Flaixbac, Europa FM, Els40 Catalunya i RAC105. En aquest cas, la gestió de les invitacions es fa en part a través del Carnet Jove i en part a través de les cadenes.

El cicle es farà en quatre jornades. El 21 de juny Flaixback presenta Triquell i Els Catarres; el 28 de juny és Europa FM qui presenta Roger Padrós, Edu Esteve i DJ Bulma Beat; el 5 de juliol Els 40 presenta Figa Flawas i The Tyets; i el 12 de juliol Rac105 porta als jardins del Palau Robert Mariona Escoda i Porto Bello.

Borja Duñó
Escrit per
Borja Duñó

Detalls

Adreça
Palau Robert
Pg. de Gràcia, 107
Eixample
Barcelona
08008
Contacte
Veure Web
Transport
Diagonal (M: L3-L5)

Dates i hores

20:30Triquell i Els CatarresPalau Robert Gratis amb invitació
20:30Roger Padrós, Edu Esteve i DJ Bulma BeatPalau Robert Gratis amb invitació
20:30Figa Flawas i The TyetsPalau Robert Gratis amb invitació
20:30Mariona Escoda i Porto BelloPalau Robert Gratis amb invitació
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà