Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Cruïlla Hivern 2024

  • Música, Festival de música
Antònia Font
Foto: Tarek Serraj
Publicitat

Time Out diu

El Cruïlla Hivern proposa concerts de Kruder & Dorfmeister, Pol Batlle, Cupido, Pau Vallvé, Antònia Font, Sidonie i Delaporte, entre d'altres

Cruïlla a l'estiu, Cruïlla a la tardor i ara també... Cruïlla a l'hivern. No és un festival, és clar, però sí que és un cicle de concerts farcit de noms interessants. Aquesta primera edició l''inicia el 17 de gener el duo vienès de downtempo i remescles Kruder & Dorfmeister a la Sala Apolo i el tanca el 23 de febrer un doble cartell amb Delaporte + Los Eclipses a Razzmatazz. Entremig, passaran per espais com el Palau de la Música, el Sant Jordi Club, Razzmatazz, la Sala Apolo i Paral·lel 62: Pol Batlle (18 de gener), Cupido (20 de gener), Sidonie (27 i 28 de gener, el primer dia amb Los Vecinos, el segon amb Dan Peralbo i el Comboi), Pau Vallvé (2 de febrer), Sen Senra (3 de febrer), Antònia Font (7 i 8 de febrer), Viva Suecia (9 de febrer), Mujeres + Los Blenders + Rombo (10 de febrer) i Sexy Zebras (17 de febrer). 

Entrades per al Cruïlla Hivern

Les entrades estan a la venda al web del Cruïlla, però si en voleu no badeu, perquè per a alguns concerts ja s'han exhaurit les localitats. A sota trobareu més detalls i, si voleu, també podeu consultar les nostres llistes de festivals, de concerts del mes i de concerts de la temporada a Barcelona.

Borja Duñó
Escrit per
Borja Duñó

Detalls

Adreça
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà