Great Gatsby Party Hotel Palace
Foto: Great Gatsby Party
  • Música, Folk, country i blues

Great Gatsby Party

La festa inspirada en els anys vint se celebra per primer cop a l'Hotel Palace de Barcelona

Publicitat

Time Out diu

Comenceu a buscar inspiració de vestimenta dels anys vint perquè per entrar a aquesta festa la necessitareu. Dins de l’Hotel Palace, un dels hotels amb més història de Barcelona, s’hi troba en el Bluesman Cocktail Bar, un bar d’estil vintage anglès amb begudes típiques de l’època, un lloc privilegiat que ha estat escollit per acollir la primera Great Gatsby Party. Entre fustes nobles, velluts i llums que crearan un ambient íntim i d'època, es durà a terme la primera festa exclusiva amb temàtica dels anys vint. L’esdeveniment tindrà lloc el pròxim dissabte 11 de març i l’entrada té un preu de 55 €, que inclou també dues begudes per persona.

La Great Gatsby Party donarà en tret de sortida a les 22 h, on tothom gaudirà d’una especial rebuda, això sí, és imprescindible seguir el 'dress code'! A les 23 h començarà la música en directe de la mà de Tom Savage Gumbo Combo, on la bola de discoteca brillarà amb força al mig de l’espai per donar encara més ambient al Bluesman Cocktail Bar. Per últim, de la una de la matinada fins a les 3, el final de la festa, el DJ Diddi Deejay posarà els millors sets per no parar de ballar.

A més, per a qui vagi millor caracteritzat hi haurà un premi d’una nit a l’Hotel Palace amb esmorzar per a dues persones. Així que ja ho sabeu, les entrades estan ja a la venda a la web de l'esdeveniment, només falta que busqueu modelet! 

Detalls

Lloc web de l'esdeveniment
feverup.com/m/125653
Adreça
Preu
55 €
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà