Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Tradicionàrius 2024

  • Música, Festival de música
Tarta Relena, Los Sara Fontan i Cocanha
Foto: Duna VallèsTarta Relena, Los Sara Fontan i Cocanha
Publicitat

Time Out diu

La 37a edició del Festival Folk Internacional Tradicionàrius tindrà lloc del 12 de gener al 22 de març de 2024 al Centre Artesà Tradicionàrius

La música, la cultura, la llengua i la dansa dels Països Catalans tornen a ser els protagonistes del Festival Folk Tradicionàrius, que celebrarà la 37a edició del 12 de gener al 22 de març de 2024 al Centre Artesà Tradicionàrius, que enguany compleix 30 anys de trajectòria. Els primers concerts confirmats inclouen el del grup de veus finlandeses Värttinä (14 de gener), el del kurd Ali Doğan (2 de febrer) i els de Criatures i Trèvol, dos grups que han estat guanyadors del Concurs Sons de la Mediterrània. 

També hi haurà un concert al Palau de la Música Catalana de Tarta Relena, Los Sara Fontan i Cocanha que representaran '4132314', l'espectacle inspirat en els sons i els testimonis de les treballadores de les antigues fàbriques tèxtils (13 de març) que es va poder veure al Grec 2023. A més, també hi haurà cinc sessions de Ball folk a cegues, que inclouram ball de bot, ball de carnaval, balls occitans, balls de gitanes, balls del Pirineu, balls de pizzica i danses del món.

En aquest enllaç pots consultar quins altres festivals hi ha a Barcelona i a Catalunya aquest 2024.

Borja Duñó
Escrit per
Borja Duñó

Detalls

Lloc web de l'esdeveniment
www.tradicionarius.cat/
Adreça
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà