Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Vespres de Clàssica

  • Música, Clàssica i òpera
Elea Duo
Foto: Vespres de Clàssica Elea Duo
Publicitat

Time Out diu

El Centre Cívic La Sedeta inaugura el cicle de concerts gratuït Vespres de Clàssica amb Kassia Quartet i Elea Duo

El Centre Cívic la Sedeta de Gràcia enceta el nou cicle Vespres de Clàssica, amb dues actuacions gratuïtes entre gener i febrer. El primer és el de Kassia Quartet (31 de gener), amb 'Desconeguts del quartet de corda', un repertori que vol divulgar obres escrites en aquest format poc sentides pel gran públic. El segon serà el d'Elea Duo (14 de febrer), presentarà un programa que connecta la música popular i la culta.

La iniciativa s'ha posat en marxa per tal de difondre la música clàssica i fer-la accessible a tothom. Amb aquesta idea, es combinaran estils, geografies i èpoques diferents. Per exemple, el quartet Kassia, format pels violinistes Eduard Moya i Miguel Cánovas, la violista Sara Zayani i la violoncelista Min Cho, interpretaran peces de la compositora de Constantinoble que dona nom al quartet i del violoncel·lista i compositor georgià Tsintsadze.

Per la seva banda, Elea Duo (Ana Cambra, guitarra, i Toni Campos, clarinet), combinaran impressionisme i arrels llatines amb un repertori que inclou peces de Piazzolla, Albeniz, Máximo Diego Pujol i Ravel.

Borja Duñó
Escrit per
Borja Duñó

Detalls

Adreça
Preu
Gratis
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà