FLIC Festival 2019

Nens, Activitats amb llibres Gratis
Flic Festival
Foto: Tristán Pérez-Martín Flic Festival

Time Out diu

Només dedicant-li una mica de temps a tafanejar les llibreries o seccions infantils, constatareu la qualitat i la varietat dels llibres que s’editen. Són una meravella en la seva gran majoria. Per això entenem la importància que té el Flic, Festival de Literatura i Arts Infantil i Juvenil, tant a casa nostra com a Europa.

Durant quatre setmanes, el programa passa pel Mercat de les Flors i arriba també al Mnac, al Museu del Disseny, la Filmoteca i la Macba amb el lema Paisatges literaris englobant totes les activitats. El 2 i 3 de març al Mercat de les Flors tindrà lloc l'espectacle 'Ballar és cosa de llibres', producció de La Diurna de Pere Faura, on un llibre es converteix en parella de ball. Ds. 9 el Mnac programa 'Experiències literàries', 12 activitats de jocs i literatura i els espectacles 'La Quela', de Brodas Bros, i 'Tap that beat', amb claqué i percussió a càrrec de la Cia. Exhibeat.

El cap de setmana següent, els dies 15 i 16, tindrà lloc la Fira de Creació Literària Infantil i Juvenil al Museu del Disseny, amb part del programa dedicat a professionals del sector però també amb tallers, espais de lectura i venda així com el Fliquets –per als petits de 0 a 3 anys–el FLICrecomana –amb una selecció de més de 90 títols– així com una taula d’il·lustradors.

Dg. 17, a la Filmoteca es projectaran una selecció de films per a públic infantil i adult i, per tancar el festival, ds. 23 al Macba podreu veure de primera mà com és el procés de creació dels artistes Andrea Ganuza, Anna Dot i Pere Ginard.

Detalls

També t'agradarà