Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Tortell de Reis amb sorpresa
ACNTortell de Reis amb sorpresa

4.500 euros amagats (en joies) als tortells de reis de 5 pastisseries molt a prop de Barcelona

Cinc obradors de Vilafranca del Penedès han ficat, aleatòriament, deu joies d'or dins de les postres tradicionals del dia de Reis

Escrit per
Time Out Barcelona ACN
Publicitat

S'acosta el dia de Reis, i a més dels nervis de la Cavalcada, comença el neguit per saber on comprarem el tortell. A Barcelona tenim molts bons obradors on preparen tortells espectaculars i també súpers que en venen prou bons, però aquest any, potser voldreu agafar el cotxe o el tren per anar a firar-lo no gaire lluny. 5 pastisseries de Vilafranca del Penedès han anat una passa més enllà de la fava i la figureta i s'han aliat amb la joieria Moner, del mateix municipi barceloní, per incloure una joia a deu dels 5.000 tortells que es vendran a partir de divendres. Les peces amagades són polseres i anells d’or de 18 quirats, que en total sumen un valor de 4.500 euros. Els anells, acabats amb topazi blau i diamants, tenen un valor d'uns 650 euros, mentre que les polseres estan valorades en uns 250 euros. 

Segons ha explicat la joiera Gena Mone a l'ACN, la previsió és que cadascuna de les cinc pastisseries tindrà un anell i una polsera que amagarà entre el miler de tortells que amassarà al seu obrador. Els pastissers han acordat posar la joia embolicada dins el massapà, la nata o la crema juntament amb el rei. I qui es queda la joia? Qui l'ha trobat o qui ha comprat el tortell? Tant els pastissers com la joiera que ha impulsat la iniciativa diuen que no hi ha cap full d’instruccions que marqui les normes de qui se l’ha de quedar, així que parleu-ho abans de tallar el tortell!

Les cinc pastisseries que s’han adherit a la iniciativa de Joieria Moner són Bertran, Galí, Parés, Rius i Trens, totes amb una tradició de diverses generacions a Vilafranca del Penedès.

NO T'HO PERDIS: Els millors llocs per veure la cavalcada a Barcelona

Vols estar al dia de tot el que es mou a la ciutat? Inscriu-te a la nostra newsletter i tindràs tota la info i els plans que t'agraden per gaudir de Barcelona

Últimes notícies

    Publicitat