Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Caelis
© Scott ChasserotCaelis

40 grans restaurants ofereixen menús degustació a preus rebaixats a Barcelona

Entre ells hi ha tres estrelles Michelin: Oria, Hofmann i Caelis

Ricard Martín
Escrit per
Ricard Martín
Publicitat

Arriba una promoció gastronòmica temptadora: l'app El Tenedor engega una campanya amb què ofereix menús degustació en alguns dels millors restaurants de Barcelona i d'Espanya. Fins al 16 de maig, una quarantena llarga de restaurants de primera línia a Barcelona –i més de 150 restaurants a tot l'estat– ofereixen menús degustació tancats amb la beguda i les postres incloses. 

La reserva s'ha de fer a través de l'app El Tenedor. I l'oferta no està gens malament: el rang de preus dels menús tancats són de 25, 45, 75 i 125 euros, i en totes aquestes franges s'ofereix alta qualitat. Fins i tot hi ha tres estrelles Michelin de Barcelona que participen d'aquesta promoció: Caelis –amb un interessantíssim menú degustació d'onze passes a 75 euros, amb maridatge inclòs!–, Hofmann –amb una altra proposta de tres menús, de 47 a 95 euros– i l'Oria de Berasategui, que presenta un menú degustació sorpresa de vuit passes. 

La resta de restaurants de la campanya són de primera línia gastronòmica, com Can Pineda, Casa Xica o Xerta Tapes Bar. En definitiva, aquesta és una oferta que tampoc us abaratirà massa el tiquet del restaurant, però sí que ofereix la possibilitat d'anar, a preu fet i amb les despeses calculades, a temples de l'alta cuina. 

NO T'HO PERDIS: Els 50 millors restaurants de Barcelona

Llegeix el número d'abril de Time Out Barcelona, amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Últimes notícies

    Publicitat