Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Vuelve la revista Time Out Madrid
Time Out

A quins punts podràs trobar el número de novembre de Time Out?

L’edició del mes de novembre veurà la llum el pròxim dimecres 28 d'octubre i la podràs trobar a més de cent punts de la ciutat

Escrit per
Julen Chavarrías
Publicitat

La revista Time Out Barcelona tornarà als carrers amb nous continguts, formats i notícies sobre l'oci i la cultura. A partir del 28 d’octubre, podràs fer-te amb un dels 50.000 exemplars de la nostra publicació. Tot i això, has de tenir en compte que la conjuntura actual –amb els bars i restaurants tancats fins al 31 d'octubre– ha provocat que ens hàgim d’adaptar a l'hora de fer-te'l arribar. Però no pateixis, seguiràs tenint el nostre número ben a prop gràcies al centenar llarg de punts repartits pels diferents barris. I quan els bars i restaurants que són punts de distribució de la revista obrin de nou, la podràs tornar a agafar allà mateix.

Per garantir, encara més, que no et quedis sense el teu nou Time Out, hem reforçat la distribució amb repartiment presencial als punts neuràlgics de la ciutat. El dimecres 28 d'octubre a primera hora del matí t'entregarem la revista a plaça Catalunya, plaça Universitat, Diagonal amb passeig de Gràcia (davant del Palau Robert), plaça Urquinaona, Arc de Triomf, Sagrada Família i Fontana.

Aquest serà la segona revista en paper de Time Out Barcelona que publiquem després de sis mesos de parèntesi a causa de la pandèmia. Amb l'edició d'octubre, Time Out va iniciar una nova etapa: ara en format mensual, amb il·lusió renovada i el mateix compromís amb la cultura i amb els locals que fan més interessant Barcelona.

Ens ho hem proposat i serà així: ni aquest atípic 2020 podrà aturar les nostres ganes d’explicar-te el millor de la ciutat. Barcelona no s’atura, Time Out tampoc. 

No et quedis sense el teu Time Out de novembre!

NO T'HO PERDIS: Els millors plans de la setmana

Últimes notícies

    Publicitat