Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Llibreria Freixanet
Foto: Llibreria Freixanet

Adeu a una llibreria del centre de Barcelona amb més de mig segle d'història

L'establiment estava especialitzat en publicacions mèdiques i científiques, una referència que abaixa la persiana

M. P. Muñoz
Escrit per
M. P. Muñoz
Publicitat

Malauradament, el tancament d'establiments al centre de Barcelona és una constant del panorama informatiu, comerços a qui la realitat dels lloguers i altres factors fan abaixar la persiana. L'últim d'ells ha estat una llibreria del centre de la ciutat amb una característica ben particular, la seva especialitat.

L'establiment es trobava al cèntric eix entre Provença i Enric Granados, zona fortament tensada pel preu del lloguer, i comptava amb mig segle d'història que ara termina. Es tracta de la Llibreria Freixanet que abaixa la persiana i amb ella Barcelona perd una de les seves llibreries especialitzades en literatura mèdica i científica.

L'establiment s'ha declarat insolvent, segons informa 'Metròpoli' a partir del Registre Mercantil. La seva especialització al voltant dels manuals tècnics, un tipus de publicació cada cop menys utilitzada per públic general i acadèmic, fa que el negoci s'hagi decantat cap a la desaparició.

El tancament de la Llibreria Freixanet s'afegeix a la desaparició d'altres llibreries per tota Barcelona. Enguany han dit adeu, per exemple, la llibreria La Inexplicable de Sants, la Llibreria Medios del Raval, referència de l'àmbit de la comunicació, i la recordada Pròleg de Ciutat Vella.

Llibreria Pròleg
Maria DiasLlibreria Pròleg

NO T'HO PERDIS: Aquesta és la zona més cara per viure de Barcelona (i no és Pedralbes)

Llegeix el número d'octubre de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Últimes notícies

    Publicitat