Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Així és com el Gremi de Llibreters anima a salvar Sant Jordi

Escrit per
Marc Andreu
Publicitat

Ahir s'anunciava la data alternativa per celebrar Sant Jordi tal com l'entenem, és a dir, amb parades de llibres, riuades de gent i compra i venda de roses. Per primer cop se celebrarà a l'estiu, concretament el dijous 23 de juliol, tal com van acordar els dos gremis impulsors de la festa. Tot i això, llibreters i floristes, es resignen a passar el pròxim 23 d'abril com un dia qualsevol, malgrat el confinament.

És per això que en un moment de major dificultat econòmica, els dos sectors implicats en el Dia del Llibre i la Rosa han iniciat campanyes per celebrar Sant Jordi i no enfonsar encara més dos mons especialment tocats per la crisi sanitària.

Llibres a domicili
Llibres a domiciliFOTO: Gremi de Llibreters

Llibres i roses a casa

El Gremi de llibreters anima a seguir comprant llibres aquests dies de confinament amb la campanya #senseparadaperosenseparar per animar a seguir fent comandes, consultar títols, comprar llibres "amb independència de quan es puguin recollir o servir". Els llibreters també animen a sortir al balcó a les 12h del migdia i a les 18h de la tarda del 23 d'abril, llegir en veu alta, cridar el nom de la llibreria de la nostra llibreria de confiança i compartir-ho a les xarxes amb l'etiqueta #llibresalaire. A més, des de principis de l'estat d'alarma, algunes llibreries ja has van adherir al manifest i a la web de 'Llibreries Obertes' per animar a la gent a comprar llibres que rebran passada la quarantena.

El Gremi de Floristes també han presentat la campanya 'La rosa de Sant Jordi a casa' a través d'un web que centralitza totes les floristeries que disposen de compra 'online' i servei a domicili. Amb aquest portal es pretén reduir l'impacte econòmic que suposarà l'ajornament al juliol de la festa de Sant Jordi i oferir un servei per poder complir amb la tradició. La mateixa campanya també inclou una acció per engalanar els balcons amb flors de paper, dibuixos de dracs, contes o portades de llibres fets pels més petits de la casa.

NO T'HO PERDIS: La Casa Batlló sorprèn amb aquesta idea original per celebrar Sant Jordi

Les millors idees d'oci i cultura per fer a casa amb la nova Time In Pocket interactiva.

Últimes notícies

    Publicitat