Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Carril bici carre Mallorca
Foto: Ajuntament de Barcelona

Així és el nou carril bici del carrer Mallorca (nou megacorredor ciclista de Barcelona)

S'inaugures dos trams que permeten connectar diversos barris i enllaça amb altres rutes ciclistes importants

M. P. Muñoz
Escrit per
M. P. Muñoz
Publicitat

Qualsevol avançament per fer que Barcelona sigui més verda i sostenible és una bona notícia, més encara quan suposa un pas per eixamplar la xarxa ciclista que ens facilita la vida als que pedalegem amb dues rodes.

Acaben d'entrar en funcionament dos nous trams del carril bici del carrer Mallorca. La inauguració suposa la creació d'un important corredor ciclista que connecta diversos barris i empalma amb altres rutes claus per als vehicles sostenibles.

Els nous trams van des del carrer de Sicília fins al carrer de Rocafort, i un tram que connecta amb l'avinguda de Roma, la qual cosa permet enllaçar amb l'estació de Sants i altres punts clau del trajecte com Rocafort i Nicaragua. En total es forma una ruta ciclista d'uns cinc quilòmetres de longitud.

Carril bici carrer Malllorca
Foto: Ajuntament de Barcelna

Més seguretat

A partir d'ara, doncs, el nou carril que eixampla la via del carrer Mallorca estableix un eix que permet travessar Barcelona de forma horitzontal. Els nous trams són unidireccionals i s'ubiquen a la banda de muntanya, deixant un carril bus i dos de circulació més en direcció Llobregat.

El carril compta amb aparcaments en forma d'U invertida per a bicicletes i disposa de marcació específica amb barreres fixes. Un pas més en la seguretat dels carrils que deixa sense excuses als que encara no han fet el canvi a la mobilitat sostenible.

NO T'HO PERDIS: els preus del transport públic es disparen a Barcelona

Llegeix el número de desembre de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Últimes notícies

    Publicitat