Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Crims, de Carles Porta
Foto: Catalunya RàdioCrims, de Carles Porta

Així serà la gran exposició gratuïta de Crims que arriba a Barcelona

Una mostra interactiva i immersiva sobre el ‘true crime’ de Carles Porta ocuparà les sales del Palau Robert

Rita Roig
Escrit per
Rita Roig
Publicitat

Hem escoltat tots els capítols del podcast i ens hem assegut davant de la televisió, setmana rere setmana, per veure com en Carles Porta ens explica els crims més misteriosos, complicats i sorprenents de Catalunya. Però, i si poguéssim convertir-nos en investigadors dels relats més foscos de la nostra societat? El Palau Robert ho farà possible amb una exposició immersiva que s'inaugurarà aquest octubre

La mostra serà un recorregut immersiu pels casos més recents de la crònica negra del país. Se centrarà sobretot en aquells casos que s’han convertit en capítols del programa de televisió ‘Crims’ i, a més, oferirà als visitants experiències físiques i interactives, que els permetran interactuar amb els diferents casos.

El públic es convertirà, doncs, en part de la investigació i la resolució dels episodis més comentats de Crims i ho farà, entre d’altres, amb eines de realitat augmentada. De fet, el mateix Carles Porta considera que l’exposició té un valor afegir, que consistirà a “tocar, veure i sentir les coses”. 

Organitzada per la Direcció General de Difusió i ideada i executada per la companyia Zoopa sota les indicacions del mateix Carles Porta, l’exposició ocuparà el segon pis de Palau Robert, on actualment està instal·lada la mostra 'Nova Pantalla. El videojoc a Catalunya'. La mostra es podrà visitar fins al gener del 2023 i, mentre duri, es faran visites guiades i taules rodones relacionades amb Crims. 

NO T'HO PERDIS: Les millors exposicions de Barcelona

Llegeix el número de setembre de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Últimes notícies

    Publicitat