Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Black and White vintage
Foto: @blackandwhitevintage108

Aquest és el mercat on tot només val 1 euro (i l'entrada és gratis)

Es celebrarà al Raval i hi haurà productes de tota mena, tot i que destacarà la roba de segona mà

Laia Jordà Sánchez
Escrit per
Laia Jordà Sánchez
Publicitat

Ja fa un temps que la paraula 'vintage' està a l'ordre del dia. Cada cop són més les persones que recorren a les botigues de segona mà per renovar el seu armari. Tot i que aquestes eren conegudes per ser una alternativa molt més econòmica a les botigues convencionals, moltes han apujat els preus igualant, gairebé, els de la roba 'fast fashion' (moda ràpida). És per aquest motiu que estan sorgint iniciatives per tornar a donar-li l'essència original a anar de compres de segona mà. Black & White Vintage ha proposat un mercat on tots els seus productes costaran 1 euro i tothom que vulgui podrà accedir gratis el cap de setmana del 15 i 16 de juliol al CEM Can Ricart, al Raval, i estarà obert al públic fins a les 20 h.


Aquest mercat formarà part del programa d'activitats de la Festa Major del Raval, on tots els productes seran baratíssims. Hi podreu trobar electrodomèstics de tota mena, vinils antics, i altres productes de segona mà, tot i que la gran protagonista serà la roba 'vintage'. Aquesta proposta no és el primer cop que arriba a Barcelona, aquests tipus de mercats es porten organitzant fa uns anys a la nostra ciutat. Normalment s'han celebrat a la Nau Bostik, tot i que acostumen a cobrar un preu simbòlic per l'entrada.

Si voleu fer una parada per anar de compres en mig d'una jornada gaudint de les festes del Raval, aquest mercat serà accessible per a tothom que vulgui renovar l'armari a un preu molt econòmic.

NO T'HO PERDIS: Els 8 millors outlets de Barcelona

Llegeix el número de juliol i agost de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Més de Estiu

    Últimes notícies

      Publicitat