Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
El Museu de l'Eròtica de Barcelona
Foto: irbarcelona

Aquesta és l'exposició d'una versió del 'bondage' a Barcelona per visitar aquest estiu

El Museu de l'Eròtica de Barcelona ofereix activitats per donar a conèixer la pràctica del Shibari durant els mesos de juliol i agost

Laia Jordà Sánchez
Escrit per
Laia Jordà Sánchez
Publicitat

Si esteu buscant una exposició peculiar per visitar aquest estiu a Barcelona, continueu llegint perquè aquesta us interessa. El Museu de l'Eròtica de Barcelona (MEB) acull els dies 27, 29 i 30 de juliol i el 24, 25 i 26 d'agost unes jornades per donar a conèixer la pràctica del Shibari, que és una versió més sofisticada del conegut 'bondage'. Les jornades proposades pel MEB inclouran espectacles i una exposició fotogràfica on l'entrada tindrà un cost de 25 euros que també inclou una visita a la resta del museu.

El Shibari és una versió més suau del bondage, ja que no consisteix en la immobilització de la persona, sinó que, normalment, es fan servir cordes de fibra natural per fer formes al cos de l'altra persona, provocant un sentiment de relaxació i plaer. Aquesta pràctica no és tan coneguda com el bondage, és per aquest motiu que el MEB ha suggerit aquestes jornades on hi haurà l'exposició fotogràfica de la mà del fotògraf Polo Picart, i l'espectacle Live Shibari Show que inclourà també una copa de cava de benvinguda.

Aquesta experiència permetrà a tothom que hi vagi a presenciar una pràctica que normalment s'acostuma a fer de manera privada. Així que si sou majors d'edat i voleu viure una jornada diferent per Barcelona, la primera sessió obrirà les portes al públic el 27 de juliol a les 10 del matí.

NO T'HO PERDIS: Les millors exposicions de Barcelona

Llegeix el número de juliol i agost de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Més de Estiu

    Últimes notícies

      Publicitat