Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
El cuerpo en llamas
Foto: Netflix

Aquests són els tres restaurants de Barcelona (o molt a prop) que surten a 'El cuerpo en llamas'

La sèrie de Netflix basada en el crim de la Guàrdia Urbana s'ha gravat a diversos punts de Catalunya

Laia Jordà Sánchez
Escrit per
Laia Jordà Sánchez
Publicitat

El mediàtic crim de la Guàrdia Urbana ja té la seva pròpia sèrie d'èxit. 'El cuerpo en llamas', que es va estrenar el passat 8 de setembre a Netflix, ha batut rècords d'audiència i ha aconseguit ser una de les sèries més vistes de la plataforma. L'any 2017, els policies Rosa Peral (Úrsula Corberó) i Albert López (Quim Gutiérrez) van assassinar Pedro Rodríguez (José Manuel Poga), la parella sentimental de Peral.

En només vuit capítols, la sèrie reconstrueix el cas, així com la investigació i el judici. Tota la producció ha estat rodada a Catalunya, on apareixen llocs tan reconeixibles de Barcelona com la Rambla la diada de Sant Jordi i el Parc d'Atraccions del Tibidabo. Els restaurats també hi tenen un gran protagonisme, per això hem buscat les localitzacions exactes dels establiments de Barcelona, o molt a prop, que han servit de plató a la sèrie del moment. 

Bar Sideral 

El Sideral està a la plaça Joan Llongueras número 5, al districte de Sarrià-Sant Gervasi a Barcelona. En aquest restaurant, la Rosa ensenya a les amigues l'anell de compromís que li ha donat en Pedro. De sobte, apareix l'Albert i li llança un altre anell dient-li la famosa frase 'Per si t'ho penses'.

Litoral Restaurant

Al número 4 del carrer de la Mare de Déu del Port, al districte de Sants-Montjuïc de Barcelona, hi ha el restaurant Litoral. En aquest establiment hi ha gravades diverses escenes on la Rosa, l'Albert i dos companys policies més van a esmorzar mentre patrullen. A més, l'exterior del local també és l'escenari on es coneixen la Rosa i el Pedro, amb una xurreria de fons. Els propietaris del bar van assegurar als actors que els agents de veritat de la Guàrdia Urbana dinen allà i que van arribar a conèixer els personatges reals

Bar Litoral
Foto: Maikel Naiden

El Portinyol

El Portinyol és, probablement, el que més protagonisme té a la sèrie. Situat a la Zona Portuària d'Arenys de Mar, aquest és el restaurant on la Rosa es va la fotografia traient la llengua amb l'Albert darrere, durant un dinar amb la resta de policies. La foto de la parella acaba sent una peça clau al judici del cas, ja que la van fer després d'assassinar en Pedro. 

NO T'HO PERDIS: 17 restaurants boníssims a prop de Barcelona per una escapada gastronòmica

Llegeix el número de setembre de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Més de Estiu

    Últimes notícies

      Publicitat