Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Mural TVboy
Foto: TVboy

Arriba a Barcelona una exposició gratis de TvBoy amb les seves obres més conegudes

Casa Seat acollirà 'Garage Takeover', la mostra amb les obres més destacades de l'italià des del 13 fins al 24 de febrer

Laia Jordà Sánchez
Escrit per
Laia Jordà Sánchez
Publicitat

L'artista urbà TvBoy ha mostrat el seu art a les parets dels carrers de Barcelona en diverses ocasions: l'obra per felicitar a Aitana Bonmatí per guanyar la Pilota d'Or, un altre per denunciar la fugida de Joan Carles I als Emirats, un amb el petó no consentit de Rubiales a Jennifer Hermoso on demanava respecte i el polèmic petó entre Pedro Sánchez i Carles Puigdemont. Totes aquestes obres, i moltes altres, ara es podran veure en una exposició a Barcelona del 13 al 24 de febrer. Casa Seat acollirà la mostra 'Garage Takeover', que recollirà les obres més destacades de l'artista, conegut per utilitzar l'art urbà per reivindicar idees socials i polítiques i inspirar les noves generacions. 

Joan Carles I per TVBOY
Foto: @TVBOY

L'exposició serà completament gratis i per a tots els públics, i s'inaugurarà el 13 de febrer amb una creació d'una obra en directe que també formarà part de la col·lecció. Algunes de les peces que es podran veure a la mostra seran el retrat de la futbolista blaugrana Alèxia Putellas i Rosalia, així com altres inspirades en el medi ambient com 'Electric Impulse', que reivindica l'electricitat com a element fonamental per a la nova mobilitat. 

Amb motiu de la celebració de la 'Love Week' de Casa Seat per Sant Valentí, la mostra també inclourà algunes peces on l'amor és el protagonista. El petó entre Nairobi i Tòquio de 'La Casa de Papel' i 'L'amor en temps de mons virtuals', una reinterpretació contemporània del mite de Cupido, seran dues de les obres que s'inclouran en aquesta secció per als més romàntics. 

El petó, un gran protagonista a l'obra de TvBoy

Salvatore Benintiende, conegut sota el pseudònim TvBoy, és conegut pel seu art provocador i contemporani que fa servir per posar el focus a diferents realitats i fenòmens socials de l'actualitat. Per representar-los, un dels recursos que més ha fet servir és el petó: Carles Puigdemont i Mariano Rajoy, Messi i Ronaldo i Pedro Sánchez i Pablo Iglesias han estat algunes cares conegudes que han protagonitzat una de les obres de l'italià amb aquest gest. El mateix artista ha confessat diversos cops que la seva inspiració ve del famós petó entre Leonid Bréjnev i Erich Honecker al mur de Berlín. 

Tvboy
Foto: Julio Carbó

NO T'HO PERDIS: Les exposicions més originals que pots veure a Barcelona

Vols estar al dia de tot el que es mou a la ciutat? Inscriu-te a la nostra newsletter i tindràs tota la info i els plans que t'agraden per gaudir de Barcelona

Últimes notícies

    Publicitat