Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Passeig de Lluís Companys (Barcelona)
HEMAV

Barcelona és la sisena millor ciutat del món segons World's Best Cities

La capital catalana ha pujat tres posicions respecte al 2022 i se situa per davant de ciutats com Roma, Madrid i Amsterdam

Escrit per
Time Out Barcelona ACN
Publicitat

Barcelona ha pujat tres posicions respecte a l'any 2022 i se situa en la sisena posició del rànquing World's Best Cities que impulsa Resonance. La consultora considera la capital catalana "la ciutat europea gairebé ideal" i en destaca l'aposta per restringir el trànsit, la implantació de superilles i l'augment de carrils bici. Altres punts forts de Barcelona són l'aposta per ser una ciutat més verda i amable per als ciutadans, juntament amb altres factors com el clima, les platges i els parcs, l’arquitectura i la "vitalitat" dels barris. Barcelona ha quedat darrere d'urbs com Londres, París i Nova York i per davant de Roma, Madrid i Amsterdam, d'un total de cent ciutats.

El top 25 de ciutats segons World's Best Cities és:

1. Londres
2. París
3. Nova York
4. Tòquio
5. Dubai
6. Barcelona
7. Roma
8. Madrid
9. Singapur
10. Amsterdam
11. Praga
12. Los Angeles
13. Chicago
14. San Francisco
15. Berlín
16. Hong Kong
17. Washington
18. Pequín
19. Dublín
20. Istanbul
21. Las Vegas
22. Milà
23. Budapest
24. Toronto
25. Sydney


L’informe afegeix que després de la pandèmia, Barcelona ha anat recuperant les seves xifres de visitants i menciona les normatives per regular el lloguer d’habitatges turístics i evitar l’esgotament de l’oferta immobiliària.

Aquest rànquing classifica les 100 millors ciutats de més d’un milió d’habitants d'arreu del planeta mitjançant una combinació d’estadístiques i d’opinions d’autòctons i visitants. En determina els factors que fan que siguin les més atractives per viure-hi o treballar-hi. Enguany, també s'ha guardonat de forma honorífica Kíiv alhora que es reconeix "el coratge, la resistència i la valentia" de la capital ucraïnesa.

NO T'HO PERDIS: Les 10 millors destinacions per viatjar el 2023

Llegeix el número de desembre i gener de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Últimes notícies

    Publicitat