Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Barcelona no deixarà prendre el sol a la platja

Després d'un relliscada del regidor Batlle, el consistori confirma que només permetrà el passeig i l'esport

Escrit per
Marc Andreu
Publicitat

Aquesta setmana, tot i estar en una fase 0,5, Barcelona pot celebrar un petit triomf en la desescalada gradual i prudent en la que viu. L'Ajuntament reobrirà les platges dimecres per poder passejar, fins ara reservades a la pràctica esportiva unes hores del dia. Per tant, i sempre que es compleixi amb la distància de seguretat, tothom que vulgui podrà trepitjar l'arena de 6 a 20 h sense el risc de ser multat per no estar practicant esport.

Si hi podem caminar, també hi podem estendre la tovallola? Aquesta és la pregunta que se li ha formulat aquest matí al regidor de Seguretat, Albert Batlle, el qual ha respost que "en un principi es podria dir que sí". S'ha interpretat com un sí rotund i molts ja preparaven la bossa de platja per demà buscar lloc a la platja. Hores després, fonts municipals han rectificat les paraules de Batlle i han aclarit que en cap cas es pot estirar la tovallola i prendre el sol en la fase 0,5.

Com podré passejar per la platja a partir de dimecres?

El consistori recorda que l'ús de la platja segueix subjecte a uns horaris i unes normes de seguretat que cal complir. Així, de les 6 a les 10 del matí estaran reservades perquè tots els habitants de Barcelona, visquin on visquin de la ciutat, hi puguin fer esport i caminar. La resta de franges, només podran ser per aquelles persones que tinguin la platja a menys d'un quilòmetre del seu domicili. 

De 6 a 10 del matí s'hi podrà practicar esport i caminar, de 10 a 12 i de 7 a 8 de la tarda tindran prioritat la gent major de 70 anys i, de 12 a 7 de la tarda, serà el torn dels més petits acompanyats d'adults. Al vespre, entre les 8 i les 11 de la nit, tornarà a ser el torn dels esportistes federats o per fer pràctiques de surf.

NO T'HO PERDIS: Quan ens podrem banyar a les platges i piscines de Barcelona

Les millors idees d'oci i cultura per fer a casa a la nova Time In Pocket interactiva


Time Out Love Local campaign logo

La campanya Love Local de Time Out dona suport als negocis d'oci i cultura de Barcelona. Descobreix com pots ajudar a salvar els llocs que fan de Barcelona una ciutat genial


Últimes notícies

    Publicitat