Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Barcelona obrirà totes les platges i parcs per passejar aquesta setmana

Serà a partir de dimecres i es permetrà el passeig de 6 a 20 h

Escrit per
Marc Andreu
Publicitat

L'Ajuntament de Barcelona ja ha posat data per poder passejar per la platja i per la reobertura dels parcs de la ciutat que encara seguien tancats. Dues bones notícies que arriben en l'estrenada fase 0,5 en la que es troba la gran majoria de l'Àrea metropolitana.

Platges obertes però res de bany recreatiu

La notícia és un pas important en una ciutat que compta amb gairebé 5 km de platja. A partir de dimecres el passeig estarà permès de 6 del matí a les 8 del vespre. Pel que fa a la pràctica esportiva seguirà limitada a les franges horàries de 6 a 10 del matí i de 20 a 23 h. Per tant, entres les 10 i les 20 qualsevol pràctica esportiva dins la platja podrà ser sancionada, ja que només s'hi permet el passeig durant aquestes hores i respectant les franges horàries de sortida dels diferents col·lectius establerts en el marc de l'estat d'alarma. Des del consistori es recorda que de 20 a 23 h l'accés només serà per aquelles pràctiques esportives professionals i federats.

En l'actual fase, el bany recreatiu seguirà prohibit i el servei de socorrisme i salvament encara no estarà activat. Tampoc es permetrà accedir a les zones esportives i infantils de les platges.

Tots els parcs oberts

Els espais verds de la ciutat estan en el seu millor moment i l'anunci de la reobertura de la resta de parcs que seguien tancats és una de les notícies de la setmana. Fins ara se n'han obert 80 i a partir de dimecres Barcelona ja comptarà amb un total de 148 parcs accessibles i en condicions per la pràctica esportiva i el passeig. Precisament, per facilitar l'esport i evitar aglomeracions, l'obertura dels parcs s'avança a les 8 del matí, en comptes de l'horari habitual de les 10h. Entre aquests parcs que reobriran hi ha el Park Güell que, de moment, seguirà sense permetre les visites culturals.

Trastos vells desconfinats

Amb l'aprovació de l'estat d'alarma es va cancel·lar el servei de recollida de trastos vells, residus voluminosos i mobles. A partir de dimecres, per tant, ja es podrà baixar altre cop tot aquell mobiliari que ens sobri a casa en els dies assignats per cada carrer entre les 20 i les 22 h.

NO T'HO PERDIS: Barcelona passa a la fase 0,5: què podrem fer i què no?

Les millors idees d'oci i cultura per fer a casa a la nova Time In Pocket interactiva


Time Out Love Local campaign logo

La campanya Love Local de Time Out dona suport als negocis d'oci i cultura de Barcelona. Descobreix com pots ajudar a salvar els llocs que fan de Barcelona una ciutat genial

Últimes notícies

    Publicitat