Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Barcelona a la fase 3
FOTO: ShutterstockBarcelona a la fase 3

Barcelona passarà dijous a la fase 3

A partir del dilluns que ve tot Espanya es trobarà en la nova normalitat

Escrit per
Marc Andreu
Publicitat

Serà només per a tres dies però Barcelona i Lleida, les úniques regions sanitàries de Catalunya que es troben encara en fase 2, estrenaran fase aquest dijous 18 de juny. Així ho han confirmat fonts governamentals després de la reunió bilateral del ministeri de Sanitat i el departament de Salut. D'aquesta manera, el govern espanyol aprova, un cop més, la petició de la Generalitat i permet aquest canvi de fase excepcional a les portes de la nova normalitat (22 de juny)

La proposta, segons el govern català i també espanyol, pretén evitar grans aglomeracions a l'esperada operació sortida que es viurà pocs dies abans de la celebració de Sant Joan. Amb el pas a fase 3 de les regions barcelonines i lleidatanes es permetrà la mobilitat total per tot Catalunya, ja que a partir d'aquest divendres tot el territori català es trobarà en la mateixa fase. Això permetrà que els moviments en cotxe es reparteixin entre més dies i s'evitin accidents i retencions. Per tant, no hi haurà restriccions, com fins ara, per poder accedir a les segones residències que es trobin a una regió sanitària a la del teu domicili.

NO T'HO PERDIS: Què es pot fer a la fase 3?

Time Out Love Local campaign logo

La campanya Love Local de Time Out dona suport als negocis d'oci i cultura de Barcelona. Descobreix com pots ajudar a salvar els llocs que fan de Barcelona una ciutat genial

Últimes notícies

    Publicitat