Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Estació fantasma Correus
Foto: TMB

Barcelona restaura l'estació fantasma de Correus (que fa més de mig segle que està tancada)

TMB ha netejat i canviat alguns dels elements de l'espai durant les obres de la línia groga del metro

Laia Jordà Sánchez
Escrit per
Laia Jordà Sánchez
Publicitat

Les obres de la línia groga del metro de Barcelona per fi han acabat. Els trens de l'L4 tornen a operar amb normalitat després de dos mesos en obres. En aquest període, però, no només s'han renovat les sis parades del tram principal de l'L4, sinó que TMB també ha restaurat l'estació fantasma de Correus. L'antiga parada porta més de mig segle completament inutilitzada, però amb les obres de la línia groga, s'ha aprofitat per netejar-la i treure elements fets malbé. A més, s'han col·locat rajoles per protegir els antics anuncis que decoraven les parets de l'estació.

Malgrat que l'espai continua tancat i és completament inaccessible, alguns usuaris del metro han penjat vídeos a les xarxes socials des de dins dels trens on es veu la restauració de l'antiga estació. Les millores es noten amb les noves rajoles de color blau que han sorprès els usuaris de l'L4.

L'antiga estació de Correus fa 51 anys que està inutilitzada, molts més dels que va estar oberta als usuaris, del 1934 al 1972. Malgrat que no hi ha cap element patrimonial, encara es conserva el rètol que indicava en nom de l'estació, on es pot llegir 'Correos'

Més estacions fantasma a Barcelona

La de Correus no és l'única estació inutilitzada. També a l'L4, entre Jaume I i Urquinaona hi havia l'estació de Banc, que va es va inaugurar el 1911, però mai va arribar a funcionar per les seves dimensions reduïdes. Una altra parada fantasma és la de Ferran, entre la Boqueria i el carrer Ferran, que sí que va feien tota la servir els espectadors del Gran Teatre del Liceu.

NO T'HO PERDIS: El metro de Barcelona estrena un nou mètode de pagament

Llegeix el número de setembre de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Més de Estiu

    Últimes notícies

      Publicitat