Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Barcelona tindrà una exposició immersiva de Frida Kahlo al novembre

El centre IDEAL del Poblenou mostrarà la vida de l’artista a través de la realitat virtual i projeccions de gran format

Rita Roig
Escrit per
Rita Roig
Publicitat

El Centre d’Arts Digitals IDEAL acollirà aquest 30 de novembre una exposició immersiva sobre la vida de Frida Kahlo, una de les artistes més influents del segle XX. La mostra portarà el nom de ‘Frida Kahlo. The life of an icon’ i consistirà en una combinació d'arts digitals, projeccions de gran format, realitat virtual i entorns expositius clàssics que faran que l’espectador se submergeixi en la trajectòria de l’artista.

De fet, a diferència de les altres experiències immersives que ha acollit el centre Ideal, la mostra de Frida Kahlo no només mostrarà obres de l’artista, sinó que permetrà conèixer el personatge en un vessant més personal. És per això que, més enllà de la immersió digital, el públic també podrà veure-hi fotografies, objectes i documents personals de Frida Kahlo que expliquen com l’artista s’ha acabat convertint en un mite sobre la superació, el talent i la força femenina. 

Aquesta és la quarta exposició immersiva que acull IDEAL, Centre d’Arts Digitals del Poblenou, després de les mostres dedicades a Claude Monet, la Barcelona dels anys 50 i 60 i Gustav Klimt, i ja es poden reservar les entrades per internet. 

NO T'HO PERDIS: Les millors exposicions de Barcelona

Lee el número de noviembre de Time Out Barcelona con entrevistas, reportajes y las mejores recomendaciones de ocio y cultura de la ciudad

Últimes notícies

    Publicitat