Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Can Pizza, ara a Poblenou

La cadena de pizzeries gourmet dels germans Colombo suma el seu sisè establiment a la província de Barcelona

Ricard Martín
Escrit per
Ricard Martín
Publicitat

Les pizzes són per a l'estiu. És cert, a l'hivern cauen molt bé, però som en aquesta meravellosa època d'indulgència estival en què els remordiments s'evaporen a l'hora de demanar. Al lloro: dimecres 8 de juliol obre un nou Can Pizza a la Rambla del Poblenou, 127. Si sou fans d'una bona pizza, ja sabeu de què parlem: la cadena de pizzeries d'altíssima qualitat i preus continguts que els germans Colombo –Xemei, Frankie Gallo, Bar Brutal...- i l'Isaac Aliaga estan implantant per Barcelona i rodalia.

I poca broma, que el lloc és enorme: és on fa anys hi va haver Papas & the Mamas, un local gegantí i còmode enfocat a les famílies amb nens. En la seva vida de pizzeria té 70 cadires dins i 50 fora (i tot i això no és el Can Pizza més gran)

Can Pizza Poblenou
Can Pizza Poblenou Foto: Ricard Martín

L'encarregat de la massa aquí segueix sent Lolo Zozza, 'pizzaiolo' romà a càrrec de la massa de Can Pizza i de Frankie Gallo. Zozza explica que "la manera de treballar aquí és exactament la mateixa que a Sagrada Família o al Prat: tenim l'obrador al restaurant i és tot fresc al cent per cent. Tot i la crisi, hem aconseguit seguir fent-ho d'aquesta manera", explica orgullós.

Estem parlant de pizzes de massa fermentada durant 72 hores: el resultat té aquesta gomositat característica de la vora de la pizza napolitana, però amb un factor de cruixent finor més propi de la pizza romana. Una delícia, que passa per especialitats com una pizza carbonara amb 'guanciale' (embotit fumat de galta de porc), pecorino i parmesà o una pizza hawaiana bona de veritat. Al principi, Can Pizza Poblenou estarà obert cada dia de 13 a 16 i de 20 a 24h, i després valoraran si passen al servei ininterromput.

NO T'HO PERDIS: Les millors pizzeries de Barcelona.

Las mejores ideas de ocio y cultura con la nueva Time Out Pocket interactiva.

Últimes notícies

    Publicitat