Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Cinema a 3 euros: aquesta setmana és possible a Barcelona!

Escrit per
Marc Andreu
Publicitat

La gran cita amb el cinema català i el reconeixement de tota la indústria té una cita el pròxim diumenge 19 de gener amb l'entrega dels XII Premis Gaudí. Com cada any serà una gala televisada on s'hi recolliran premis, els premiats s'emocionaran i recordaran (maleiran) que això del cinema és llarg, feixuc i passional. També hi veurem actuacions, la gran Anna Moliner farà de mestre de cerimònies i, potser, presenciem una actuació estel·lar d'Eduard Farelo i la seva filla, Bad Gyal, protagonistes de l'espot d'aquest any. Però per viure aquest gran esdeveniment encara queden dies i abans, encara que no ho sembli, tenim una cita tant o més important que els reconeixements gaudinians. Es fa dir la Setmana del Cinema Català, es viu als Cinemes Texas i el seu objectiu és projectar durant 7 dies pel·lícules nominades (o no) en l'edició dels Gaudí d'enguany, acompanyat de cinefòrums, xarrades amb directors i preestrenes.

27 films a preu reduït

Els Cinemes Texas posen la catifa vermella al cinema català sense pal·liatius. S'hi han programat 27 films per a grans i petits, preestrenes mai vistes, films de tots els gèneres i, el més important, cap de les propostes supera els 4 euros. Les 'premières' sempre desperten interès, especialment per la família i amics de l'equip que hi ha darrere de la pel·lícula, però també és una gran oportunitat per gaudir abans que ningú de films inèdits en sales. El thriller psicològic' (Divendres 10, 20h) o l'adaptació de la novel·la de Manuel de Pedrolo, 'Tocats pel foc' (Dijous 16, 18h) són algunes de les preestrenes que s'acompanyaran de conversa posterior amb el director. Documentals, alguns d'ells ja estrenats en cinema, també s'apunten a la cita al Texas. Serà una bona oportunitat per descobrir o, redescobrir altre cop, títols com 'Peret, yo soy la rumba' (Dv 10, 18h - Dj 16 - 18h) o 'City for Sale' (Dg, 18h - Dm, 22h), amb debat dels realitzadors inclòs.

Apostes pels Gaudí

Una gala d'entrega de premis es viu amb més intensitat i emoció si prèviament s'han fet els deures i s'han vist tots els films. Et pots fer les teves pròpies apostes i sentir-te acadèmic de casa teva per un dia. La Setmana del Cinema Català t'ho posa fàcil i durant aquests dies podràs gaudir de pel·lícules nominades als Gaudí 2020 com '7 raons per fugir' (millor pel·lícula, actriu secundària, direcció de producció), 'Els dies que vindran(direcció, guió, muntatge, actor i actriu principal), 'Les Perseides' (millor pel·lícula) o 'El viatge de la Marta' (millor pel·lícula, directora, so, actor protagonista). Mira tota la programació, els horaris en que es projecten i els preus de les entrades, que són de 3 euros de dilluns a dijous i de 4 euros de divendres a diumenge al web de la Setmana.

NO T'HO PERDIS: TOP 5 de la cartellera 

 

Últimes notícies

    Publicitat