Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Estiu a la platja
Foto: Shutterstock

Comença el compte enrere!

Aquest és l'estiu més esperat de les nostres vides, i estem desitjant que arribi!

María José Gómez
Escrit per
María José Gómez
Publicitat

Cada any esperem l'arribada de l'estiu amb molta il·lusió ('aka' impaciència). Quan comencen a pujar les temperatures, les terrasses s'omplen, les tovalloles s'estenen al costat de les piscines i els parcs s'omplen d'estovalles de pícnic i de nens jugant.

Després de gairebé tres mesos de confinament, d'estar allunyats de les nostres famílies i amics i gairebé sense sortir de casa, necessitem més que mai tornar a banyar-nos a la platja, a gaudir dels capvespres fent unes canyes i a oblidar-nos de l'email, les xarxes socials i fins i tot del rellotge.

Per això, aquest és l'estiu més esperat de les nostres vides. Serà una època de retrobaments, de descobrir noves formes de viure les vacances, però, sobretot, seran uns mesos extraordinaris, plens de moments que ens ajudaran a compensar el mal tràngol que hem viscut aquest 2020. I tot això amb responsabilitat perquè a totes aquestes escenes idíl·liques caldrà afegir nous elements com l'ús de mascaretes, taules amb distàncies de seguretat i control d'aforaments.

Per celebrar com cal que arriba la millor temporada de l'any, hem creat un compte enrere que ens recordarà com de prop tenim l'estiu, i a més hem preparat reportatges que us faran apagar l'ordinador i fer la maleta, sortejos amb regals a les xarxes socials, i molt més! No us perdeu l'experiència i compartiu-la amb el 'hashtag' #EstiuTO. Volem veure com us prepareu per a l'estiu més esperat!

NO T'HO PERDIS: El Primavera Sound organitza Nits del Fòrum, amb 70 concerts aquest estiu

Les millors idees d'oci i cultura per fer a casa amb la nova Time In Pocket interactiva.


Time Out Love Local campaign logo

La campanya Love Local de Time Out dona suport als negocis d'oci i cultura de Barcelona. Descobreix com pots ajudar a salvar els llocs que fan de Barcelona una ciutat genial

Últimes notícies

    Publicitat