Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
La Balsa
©Scott ChasserotLa Balsa

Dues terrasses de Barcelona, al Top 3 de les millors d'Espanya

Aquestes són les 20 millors terrasses del país segons els usuaris de la coneguda plataforma de reserves TheFork

Escrit per
Time Out Barcelona Editors
Publicitat

Quan pugen els termòmetres, s'omplen les terrasses. Buscar lloc entre els espais exteriors dels bars de la ciutat es converteix en una gesta fatigant i a vegades plena de frustració, però sabem val la pena: res és comparable a fer un beure quan el sol se’n va, mentre un ventet suau t’acaricia la pell i t’anuncia que l’estiu ja és aquí.

I sí, cada vegada és més difícil trobar lloc a una terrassa. De fet, segons confirma TheFork, les reserves a l'aire lliure han crescut un 13% respecte a l'any anterior i Madrid, Barcelona, ​​Alacant, Màlaga, Mallorca, Girona i Cadis són les ciutats on s'han fet més reserves d'aquest tipus fins aquest mes.

L’oferta és molt diversa: des dels millors ‘rooftops’ d’hotel, als millors patis que s’amaguen dins d’un restaurant, passant per terrasses amb vistes espectaculars. Potser per aquest motiu, al voltant del 70% de les reserves que es van fer durant l'últim mes van ser a restaurants amb terrassa, tal com asseguren des de la plataforma de reserves.

Però, on són les millors terrasses de la ciutat? Segons una enquesta de The Fork, els usuaris d’aquesta plataforma han situat dues terrasses barcelonines al top 3 del rànquing de les millor valorades de l’estat. Són la terrassa de La Balsa -en segona posició- i la de l’Ikibana de Sarrià, al tercer lloc.

La Balsa es troba al carrer de la Infanta Isabel, al barri de Sant Gervasi. Té dues terrasses, una d’estiu i una d’hivern, amb un ambient tranquil i d’estil mediterrani. De fet, el nom del restaurant fa referència a l’ús antic de les parets de pedra de l’edifici, que van ser una bassa d’aigua al segle XIX. Els arquitectes Óscar Tusquets i Lluís Clotet, van transformar-la en un restaurant que rep la llum del sol gràcies a unes gegants finestres al sostre de l’estructura, i que està envoltat de natura.

L’Ikibana és un conegudíssim restaurant que combina les cultures del Brasil i el Japó per oferir una carta atrevida amb plats molt ben preparats. El seu restaurant de Sarrià té una terrassa que sembla un oasi, distribuïda en diverses illes envoltades de vegetació que permet crear privacitat i que t’allunya del soroll de la ciutat.

Al llistat de les terrasses més ben valorades, però, n’apareixen d’altres de Barcelona. És el cas de l’espai exterior del Windsor (lluminós i al bell mig de l’Eixample) o l’Enoteca Paco Pérez de l’Hotel Arts, que té vistes al port. Aquí teniu el llistat complet perquè aneu prenent nota de cara a les vacances. A veure si en teniu alguna a prop de casa!

  1. CASA MANOLO LEÓN, Sevilla
  2. LA BALSA, Barcelona
  3. IKIBANA SARRIÁ, Barcelona
  4. MONTMARTRE 1889, GRAN MELIÁ PALACIO DE LOS DUQUES, Madrid
  5. DOS CIELOS MADRID BY HERMANOS TORRES, Madrid
  6. WINDSOR, Barcelona
  7. BENARÉS MADRID, Madrid
  8. EL COSO DEL MAR, HOTEL EL COSO, Valencia
  9. EL JARDÍN DE ORFILA BY MARIO SANDOVAL, Madrid
  10. AMADOR, HOTEL VILLA GUADALUPE, Málaga
  11. EL JARDÍN DEL INTERCONTINENTAL, Madrid
  12. ES CASTELL, CASTILLO HOTEL SON VIDA, Mallorca
  13. ROMPEOLAS, Las Palmas
  14. GLORIA GIJÓN BY NACHO MANZANO, Asturias
  15. BÉNS D’AVALL, Mallorca
  16. EL CORRAL DE INDIANU DE JOSÉ ANTONIO CAMPO VIEJO, Asturias
  17. SÉPTIMA, ONLY YOU ATOCHA, Madrid
  18. ENOTECA PACO PÉREZ, HOTEL ARTS, Barcelona
  19. SA FIGUERA, Mallorca
  20. REINA ISABEL, Cádiz

NO T'HO PERDIS: Les millors vistes de Barcelona

Llegeix el número de maig de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Últimes notícies

    Publicitat