Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

El Barça obrirà una macrobotiga en un edifici protegit de la Rambla

Escrit per
Marc Andreu
Publicitat

Si passeges per la Rambla amb freqüència sabràs que en ella abunden les samarretes relacionades amb el món de l'esport. No hi ha discriminació, ni d'equips ni d'activitat física, fa poc més de dos anys es va obrir el NBA Cafè Barcelona, ​​dedicat a l'univers de les estrelles del bàsquet i fa tres mesos el club de striptease més gran de Catalunya. No hi ha dubte que la Rambla és un gran carrer comercial per al turista que, a l'espera d'una anunciada reforma, els seus locals segueixen obrint i tancant al ritme que l'essència d'aquella Rambla de les Flors de Josep Maria de Sagarra va desapareixent.

Però no ens posarem nostàlgics amb els temps passats, la Rambla d'avui hi cap de tot, des del Museu de l'Eròtica passant pel recentment inaugurat monument a les víctimes de l'atemptat terrorista i, molt aviat, també acollirà una macrobotiga del Barça. Al cap i a la fi, si alguna cosa és la Rambla i la seva icònica (i sobrevalorada) Font de Canaletes, és culer i dels seus hooligans. "Ara estem d'acord, estem d'acord, un Rambla i samarretes penjades ens agermaaaaana"

Barça Store Camp Nou
FOTO: ©Flickr

2.000 m2 de 'feel and look'

Fins a l'any passat el Barça, pel que fa a botigues, era literalment 'Més que un club', ja que compartia, juntament amb Nike (el seu gran patrocinador), una societat per explotar els seus locals. Aquesta germanor va acabar el 2018 i des de llavors és només el Barça qui gestiona i decideix sobre les seves botigues i 'merchandaising'. El primer nou local de l'era sense Nike serà la botiga que projecten a l'antic i protegit Hotel Montecarlo, que comptarà amb una superfície de botiga de 2.000 m2 repartits en 3 plantes, el que la convertirà en la botiga més gran del Barça després de la que té al Camp Nou. Amb la nova 'store', el club pretén inaugurar un nou concepte de botiga batejat com 'look and feel', més experimental per al client, el qual no relacionarà l'establiment directament amb el club, sinó que amb la ciutat de Barcelona i Catalunya. Un exemple d'aquest propòsit decoratiu és que comptarà en el seu interior amb una rèplica de la Font de Canaletes i amb un terra cobert del mític panot barceloní.

Com apunt històric, cal assenyalar que a l'Hotel Montecarlo s'hi celebraven les victòries del Barça abans que a la font més famosa del passeig. La raó és que en aquells anys l'edifici acollia la redacció del diari 'Las Notícias' i a la façana hi penjaven els resultats de la lliga. Aquest motiu i la seva centralitat el va transformar en lloc de pelegrinatge de culés fins a la desaparició del diari, assumint la Font de Canaletes, uns metres més amunt, el lloc oficial on celebrar les victòries.

Hotel Montecarlo de la Rambla
Hotel Montecarlo de la Rambla
FOTO: ©Wikimedia

NO T'HO PERDIS: Primark obrirà una botiga gegant a la Rambla

Últimes notícies

    Publicitat