Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

El Global Pride s'unirà al #BlackLivesMatter el 27 de juny

Els organitzadors projecten grans audiències a tot el planeta

Will Gleason
Escrit per
Will Gleason
Publicitat

Els organitzadors del Global Pride han comunicat que donaran suport i veu a les persones negres per unir-se a la resposta internacional per la mort de George Floyd i a la demanda sense precedents de justícia racial, iper  treballar conjuntament amb els fundadors de el moviment Black Lives Matter.

La copresidenta del comitè organitzador del Global Pride, Natalie Thompson, ha dit: "Com a dona negra en la comunitat LGBTQIA +, sento que hem d'eliminar el racisme i la violència sistèmics als quals s'enfronten els meus germans, germanes i germans no binaris negres, tant en la cultura general com en la comunitat LGBQIA +. No podria pensar en una plataforma més gran que el Global Pride per fer això".

"Estic orgullosa de treballar al costat de tants col·legues diversos de tot el món. La nostra comunitat sap bé que hem de fer front a l'odi i als prejudicis. Hem observat una epidèmia de violència contra les persones trans de color, majoritàriament dones, en l'última dècada i la nostra lluita ha de ser inclusiva. Totes les vides negres importen".

Amb només dues setmanes per al que promet ser l'esdeveniment LGBTI + Pride més gran de món, els organitzadors també han anunciat una col·laboració amb el cantant, compositor, actor i director Todrick Hall i una llarga llista de grans noms del món de la música, l'entreteniment, l'activisme i la política.

El Global Pride tindrà lloc el 27 de juny i consistirà en 24 hores de música, actuacions, discursos i missatges de suport, presentat per Todrick Hall al seu canal de YouTube, així com al canal de YouTube de iHeartRadio i al lloc web de Global Pride. Tot el contingut ha estat creat per organitzacions de l'Orgull de tot el món que s'han unit per organitzar el Global Pride després que la pandèmia de Covid19 causés la cancel·lació o l'ajornament de més de 500 esdeveniments de l'Orgull a tot el món.

Els convidats i oradors anunciats avui inclouen a l'exvicepresident nord-americà Joe Biden; el primer ministre canadenc Justin Trudeau; el president islandès Guðni Jóhannesson, i l'irlandès, Taoiseach Leo Varadkar.

Els organitzadors han anunciat que Adam Lambert, Kesha, Rita Ora, The Village People, Mel C, Leann Rimes, Pussy Riot, Calum Scott, Natasha Bedingfield i Mary Lambert estaran entre els més de 20 artistes que formen l'impressionant cartell anunciat fa dues setmanes. Entre els 'speakers' que hi participaran hi ha Pussycat Dolls, Rita Ora, Bebe Rexha, Stephen Fry, Leslie Jorden i Russell Tovey.

Algunes de les figures públiques programades són Victor Madrigal Borloz, expert independent sobre orientació sexual i identitat de gènere de Nacions Unides, i Helena Dalli, de la Comissió Europea per a la Igualtat.

Més de 500 organitzacions de l'Orgull han enviat al voltant de 1.000 peces de contingut per al Global Pride, i un equip de producció voluntari està editant tot aquest material per configurar la transmissió de 24 hores. El Global Pride compta amb el suport de YouTube i We Are Social, i els mitjans associats DIVA, Q.Media i Time Out.

La productora executiva del Global Pride, Michelle Meow, ha expressat: "Fa 50 anys, els membres d'aquesta comunitat es van unir per organitzar el primer Dia de l'Alliberament Gai que va canviar el món, que inclou les Daughters of Bilitis, el Gay Liberation Front, la  Mattachine Society i la Lavender Menace. La producció del Global Pride ha estat planejada de la mateixa manera popular, però amb un gir tecnològic del segle XXI. Les persones LGBTQIA + de tot el món s'uniran virtualment durant aquesta crisi d'injustícia racial i pandèmia".

"Una producció de 24 hores com aquesta no hagués estat possible si no fos per les increïbles i diverses contribucions de persones que entenen l'impacte revolucionari de la nostra visibilitat: des del suport de gent com Daniel Cloudt i l'equip de YouTube / Google, fins talentosos germans queer com Todrick Hall, així com els molts líders internacionals i els diferents Orgulls d'arreu del món, en què no és només un acte polític sinó un arriscada unió en comunitat. Crec que els nostres predecessors LGBTQIA + estarien orgullosos del que estem creant junts".

NO T'HO PERDIS: 5 idees per celebrar el mes de l'Orgull a Barcelona

Les millors idees d'oci i cultura per fer a casa amb la nova Time In Pocket interactiva.


Time Out Love Local campaign logo

La campanya Love Local de Time Out dona suport als negocis d'oci i cultura de Barcelona. Descobreix com pots ajudar a salvar els llocs que fan de Barcelona una ciutat genial

Últimes notícies

    Publicitat