Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

El Grec al Sec porta la millor cuina del Poble-sec al festival de teatre de Barcelona

Del 29 de juny al 23 de juliol, 14 restaurants del barri oferiran la seva cuina a la Plaça Margarida Xirgu

Escrit per
Meritxell Palou
Publicitat

La segona edició del Grec al Sec celebra la diversitat de l'assentada proposta gastronòmica del barri del Poble-sec en format pop-up a la Plaça Margarida Xirgu, dins de la programació del Festival Grec. Serà un punt de trobada gastronòmic i cultural emmarcat en un festival emblema de la cultura de Barcelona, El Grec.

Durant quatre setmanes, del 29 de juny fins al 23 de juliol, 14 restaurants certificaran la riquesa gastronòmica del barri, en una oferta ideal per menjar abans o després de veure algun espectacle. Alguns ja van participar en la primera edició, com Casa Xica, Palo Cortao o El Carro Gros, i d'altres que se sumen a l'esdeveniment per primera vegada, com Denassus, La Porca o Tacos 99. També hi haurà un espai dolç durant les quatre setmanes es podran tastar els gelats de Turín i la pastisseria de Blue Truffle.

Grec al Sec
Foto: Grec al SecGrec al Sec

El Grec al Sec és de lliure accés. Obrirà les portes a la Plaça Margarida Xirgu de dimecres a dissabte. Els dimecres i dijous obre de 18.30 h fins a la mitjanit i els divendres i dissabtes de 18.30 h fins a la una de la matinada. I hi haurà actuacions i espectacles inserits dins de la programació oficial del Grec, com per exemple, actuacions de Manolo Alcántara o muntatges d'interessantíssim tall conceptual i escènic com 'Orpheus', així com espectacles que combinen les arts plàstiques i les escèniques. 

NO T'HO PERDIS: Les obres recomanades del Grec 2022

Llegeix el número de juny de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Més de Estiu

    Últimes notícies

      Publicitat