[title]
Aquí tot és bo i fa patxoca: des del logo –un morro de porc frontal que el sintetitza al màxim, de Carles Murillo– fins als magnífics dibuixos de l’Olga Capdevila que acompanyen la carta, de la teca a la simpatia dels cambrers, del salat al dolç. A La Porca s’hi deixen la pell i es nota l’amor en cada detall: no ens ha d’estranyar, perquè un dels factòtums, en Rubén León, publicista reconvertit –via Hofmann– en taverner panarra: “Jo m’encarrego de la part creativa i la meva mare porta la cuina”, explica . El receptari són adaptacions de l’artesania materna, practicada durant anys en un bar de menú i un càtering.. Treballen amb producte de temporada de Cal Garrigosa, d’Abrera, que els proporciona, per exemple, el gustosíssim tomàquet que combinen amb una deliciosa burrata de Can Luc. I les seves brutals braves!
Cada mes s’empesquen plats nous per afegir al seu fabulós entrepà de porc cuinat durant tres hores, la gran ensaladilla, el sorprenent tàrtar de fuet o l’entrepà de mandonguilles de pollastre. Feu via al Poble-sec!