Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

El Grec inaugura un festival gastronòmic amb 16 dels millors restaurants de Poble-sec

Cada setmana, quatre restaurants diferents s'instal·laran a la plaça Margarida Xirgu en format pop-up

Escrit per
Time Out Barcelona Editors
Publicitat

Enguany l'oferta gastronòmica del Festival Grec s'enfonsa més que mai en el teixit del barri: ho fa mitjançant la primera edició del Grec al Sec, un festival gastronòmic que celebra la diversitat de l'oferta del barri del Poble-sec, i la trasllada en format 'pop-up' a la plaça Margarida Xirgu (com sabeu, el punt estratègic per sopar abans o després d'un espectacle).  

El Grec al Sec tindrà lloc de dimecres a dissabte durant quatre setmanes: del 30 de juny fins al 24 de juliol. I cada setmana tindrà a la plaça quatre restaurants diferents oferint una tria dels seus plats més celebrats a preus populars. Hi haurà diversos moments de consum: l'aperitiu d'última hora de la tarda, dos torns de sopars i un altre de copes el divendres i el dissabte. 

I l'alineació del festival, que comença demà mateix, és de luxe. Vegem-la, tal com està distribuïda. 

Del 30 de juny al 3 de juliol: el rock'n'roll que mescla l’essència xinesa amb la catalana de Casa Xica, les tapes de producte del reconegut Koska Taverna, els platets de receptari i producte gadità de La Chana i l'ànima bodeguera d'El Carro Gros.

Del 7 al 10 de juliol: les notes andaluses del taberneo de Palo Cortao, els sabors italians casolans  de Malumore, la visió italocatalana plena de personalitat de Zaza i els plats icònics de producte italià de La Come Día

Palo Cortao
Foto: Marta GarretaPalo Cortao

Del 14 al 17 de juliol: els tacos i nachos de Sasha-No Hay Mañana, l’essència slow-food amb matisos africans de Carmesí, els sabors nord-africans de Petit Montjuïc i la singular proposta vegana i vegetariana de Veg It

Del 21 al 24 de juliol: els sabors casolans del Mediterrani de Bagaría, les tapes elevades de Denassus, la cuina d’essència bodeguera de Santamadre i els platets de tall mediterrani de Taps

Organitzat per l’Associació de Comerciants del Poble-sec i Paral·lel, Menja’t Montjuïc, Eat Street, la BCN Foodie Guide i el Districte de Sants-Montjuïc, la selecció dels 16 participants s'ha realitzat d'entre els més de 30 restaurants del barri que s'hi van inscriure el passat maig. Podeu reservar taula aquí. 

NO T'HO PERDIS: Els millors bars de tapes de Barcelona 

Llegeix el número de juliol-agost del Time Out Barcelona, amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat.

Més de els millors barris

    Últimes notícies

      Publicitat