Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Beach Club Infinitum
Beach Club InfinitumBeach Club Infinitum

El millor 'beach club' d'Europa està molt a prop de Barcelona

El complex s'ha endut el guardó dels World Travel Awards per tercer any consecutiu

Enora Le Roux
Escrit per
Enora Le Roux
Publicitat

Ja ha arribat la primavera; els dies es comencen a allargar i la calor, a poc a poc, es fa notar més. La gent comença a sortir de la hibernació i, per això, les activitats a l’exterior prenen força. En són exemples la festa que s’organitzarà durant tres diumenges al parc d’atraccions del Tibidabo o les passejades guiades (i gratis) a diferents patrimonis de la ciutat. 

Una altra manera d’ocupar les hores del bon temps és prenent alguna cosa. I és que, a Barcelona (i als seus voltants) tenim llocs fantàstics on sotmetre'ns a aquesta activitat. De fet, fa uns dies us explicàvem que el millor 'rooftoop bar' d’Europa està a Barcelona. Avui, us portem la notícia que el millor 'beach club' del continent també està aquí a prop. Es tracta del Infinitum Resort Sau, un complex residencial i hoteler d’alt 'standing' ubicat a la Costa Daurada, a Tarragona, que s’ha endut per tercer any consecutiu el guardó de 'Millor beach club d’Europa' en els World Travel Awards, els premis mundials més reconeguts del sector de viatges i turisme. 

En la mateixa categoria, Infinitum va competir amb altres deu 'beach clubs' europeus (dos francesos, un italià, un portuguès, un grec i cinc espanyols). De fet, excepte el complex de Portugal (a Almaicil), tots els classificats estan ubicats a la costa mediterrània; una característica remarcada en el premi atorgat al 'resort' de la Costa Daurada, que se'l va reconèixer per "l’esforç i la dedicació per oferir una experiència mediterrània perfecta, en un espai exclusiu i únic". 

Beach Club Infinitum
Beach Club InfinitumBeach Club Infinitum

El Beach Club Infinitum

Ubicat enfront del mar i envoltat de vegetació, aquest complex proposa diverses zones: un espai només per a adults, així com un altre per a infants, un camp de golf, una àrea amb hamaques i una zona d’aigua amb deu piscines (tot i que amb la sequera s’haurà de veure quines restriccions les afecten), entre d'altres. A més, també té diferents restaurants amb vistes al mar. Per exemple, el Gusto i Pura, de tapes i plats lleugers o el Flamma Beach Foodhouse, que ofereix una àmplia varietat de plats i un menú de sopars.

Beach Club Infinitum
Beach Club InfinitumBeach Club Infinitum

Les entrades a l’Infinitum són diàries, és a dir, pel preu d’una es pot estar dins d’11 h a 20 h. Això sí, els preus oscil·len entre els 55 i els 250 euros per pas (segons els extres que es vulguin) en temporada alta, i entre 40 i 200 euros en temporada mitjana. De fet, l’obertura aquest any serà el pròxim 8 de juny.

NO T'HO PERDIS: 18 terrats de Barcelona amb vistes espectaculars

Vols estar al dia de tot el que es mou a la ciutat? Inscriu-te a la nostra newsletter i tindràs tota la info i els plans que t'agraden per gaudir de Barcelona

Últimes notícies

    Publicitat