Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Ximo MJ, Michael's Legacy
Michael's LegacyXimo MJ, Michael's Legacy

El millor musical sobre Michael Jackson aterra a Barcelona (només dues setmanes)

Aquest espectacle de tribut replica exactament el concepte de les gires del Rei del Pop

Enora Le Roux
Escrit per
Enora Le Roux
Publicitat

Quan es tracta de llegendes artístiques, els homenatges han d’estar a l’altura. És el cas de l’espectacle 'Piaf! The Show', en honor a Edith Piaf; de l’exposició 'Núria feliu al Palau (Robert)', que commemora l’artista en una mostra cronològica, però també amb dos concerts gratuïts; o del musical 'Michael’s Legacy' que venera el llegat del rei del pop i que aviat aterrarà a Barcelona.

Així és, durant dues setmanes, del 15 al 26 de maig, el Teatre Poliorama acollirà aquest tribut que ofereix el concepte d’espectacle que Michael Jackson oferia en les seves gires, amb veus, música i ball en directe. Es tracta del primer homenatge al Rei del Pop que replica exactament les cançons originals de l’artista, interpretades per una formació de quatre músics i coreografiades per vuit ballarins. 

Michael's Legacy
Michael's LegacyMichael's Legacy

El protagonista de 'Michael’s legacy', i qui encarna el paper de l’artista, és Ximo MJ, un dels seus imitadors més reconeguts per la seva semblança física, però també perquè és capaç de representar a la perfecció els mítics moviments de Jackson sobre l’escenari. 

En l’espectacle creat per la Jackson Dance Company, Ximo MJ i la resta de la formació s’encarreguen de transmetre fidelment els missatges que el Rei del Pop feia arribar al seu públic en les seves actuacions, creant així una obra apta per tots els públics, amb la qual han actuat en grans recintes i teatres de l'Estat. De fet, és considerat "el millor espectacle musical totalment en directe sobre el cantant en l'actualitat" pel Club de Fans de Michael Jackson a Espanya.  

Les entrades ja estan disponibles a través del web del teatre Poliorama i el seu preu oscil·la entre els 15 i els 32 euros.

NO T'HO PERDIS: Les obres de teatre recomanades de la cartellera de Barcelona

Vols estar al dia de tot el que es mou a la ciutat? Inscriu-te a la nostra newsletter i tindràs tota la info i els plans que t'agraden per gaudir de Barcelona




Últimes notícies

    Publicitat