Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

El polèmic vídeo de gent fent esport a Barcelona que s'ha fet viral

La fase 0,5 permet practicar esport a l'aire lliure però s'ha de respectar una distància mínima de 2 metres

Escrit per
Claudia Ibáñez
Publicitat

Ja és tradició que en cada inici de fase o relaxació de mesures, es faci viral algun vídeo a les xarxes de com els ciutadans fem un bon o mal ús de les noves llibertats. L'estrena de la fase 0,5 a Barcelona no ha fet esperar el vídeo viral de torn que s'ha publicat a les xarxes abans de les 10 del matí. L'ha gravat el periodista Raul Gallego (@raulgaab) i es tracta d'un vídeo de pocs segons on es mostra el passeig de la platja de la Barceloneta, ple de persones fent esport a l'aire lliure i, en molts casos, incomplint la mínima distància de seguretat.

El vídeo ja compta amb més d'1 milió de reproduccions i centenars de milers de reaccions a les xarxes socials. L'autor de la gravació assegura que la Guàrdia Urbana no ha sancionat a cap esportista ni els ha cridat l'atenció per no garantir la distància recomanada entre ells. 

Aquesta nova fase intermèdia o fase 0,5 a la ciutat prohibeix prendre el sol i banyar-se a les platges, tot i que sí que permet fer qualsevol mena d'esport (inclús els aquàtics) sempre que es compleixi amb les franges horàries estipulades pel govern. El consistori ja ha informat que reobrirà l'accés al passeig aquest pròxim dimecres.

NO T'HO PERDIS: Què podem fer i què no en la fase 0,5?

Les millors idees d'oci i cultura per fer a casa a la nova Time In Pocket interactiva


Time Out Love Local campaign logo

La campanya Love Local de Time Out dona suport als negocis d'oci i cultura de Barcelona. Descobreix com pots ajudar a salvar els llocs que fan de Barcelona una ciutat genial


Últimes notícies

    Publicitat