Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

El premis de cocteleria més importants del món es celebraran a Barcelona

The World's 50 Best Bars tindran lloc el 4 d'octubre a la capital de Catalunya

Escrit per
Time Out Barcelona Editors
Publicitat

Que Barcelona és una potència mundial indiscutible en matèria de cocteleria és un fet. I això ho corrobora l'anunci que ha fet The World's 50 Best Bars, prestigiós rànquing que llista les millors barres del planeta (i que fa el mateix amb els restaurants, fent de seriós competidor de la Guia Michelin): la cerimònia en què descobreixen la llista anual dels millors bars del món tindrà lloc a Barcelona el pròxim 4 d'octubre

La classificació del 2023 la decidirà la votació de 650 experts anònims del sector. I és el primer cop en els seus vint anys de trajectòria que aquests premis surten de Londres. Segons Tim Brooke-Webb, director dels premis, han escollit Barcelona "donar suport al creixement i la notorietat de la marca Barcelona com una de les destinacions de referència al món de la cocteleria". Dona fe de la potència de Barcelona en el món de la cocteleria que en els 50 primers llocs del rànquing hi hagin tres cocteleries barcelonines: Paradiso (3), Two Schumcks (11) i Sips (37). 

El Paradiso ja va rebre al Premi Time Out a la millor cocteleria de Barcelona el 2016
Foto: Maria DiasEl Paradiso ja va rebre al Premi Time Out a la millor cocteleria de Barcelona el 2016

La distribuïdora de begudes alcohòliques Magatzem Escolà porta l'esdeveniment a Barcelona. Segons ha explicat el seu gerent, Francesc Escolà, aquesta "és una magnífica oportunitat per reconèixer la posició de Barcelona com una de les principals capitals mundials del lleure gastronòmic"

Aquella setmana, Barcelona es convertirà en la capital mundial del còctel: també acollirà la Barcelona Cocktail Experience, de l'1 al 9 d'octubre, amb accions dirigides a tots els ciutadans, com ara maridatges, masterclasses i ponències, en hotels, restaurants i cocteleries de la ciutat. L'esdeveniment preveu congregar més de 75.000 persones. I també s'hi celebrarà el concurs Spirit Essence - la final tindrà lloc el 5 d'octubre - l'únic campionat del món de cocteleria per equips. 

NO T'HO PERDIS: Les millors cocteleries de Barcelona 

Llegeix el número de maig de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Últimes notícies

    Publicitat