Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Anti-Karaoke, Sidecar
Foto: RockFelsAnti-Karaoke, Sidecar

El Sidecar de la plaça Reial reprèn la música en directe (i serà molt aviat)

Després de canviar de propietaris i de tancar el gener passat per obres, el mític bar tornarà a oferir concerts

Enora Le Roux
Escrit per
Enora Le Roux
Publicitat

Quan el Sidecar ens va oferir 'l’últim ball' el passat mes de gener, a molts se’ns va encongir el cor, però guardàvem esperances perquè sabíem que, d’una manera o altra, el mític local de la plaça Reial tornaria a obrir les portes. L’únic que ens constava –i que us vam explicar– a principis d’any era que l'establiment es traspassava a un grup de cocteleria, que es mantindria l’equip de treballadors habituals i que continuaria havent-hi una programació de concerts. Bé, doncs ja sabem quan podrem tornar a ballar al ritme d’un espectacle en directe: el pròxim 26 d’abril. 

A causa de les obres que han fet al local els nous propietaris, els primers concerts programats s'han hagut de reubicar en altres sales. Així doncs, el de The Bevis Frond del 12 d'abril ha passat a l'Upload; el d'Alain Johannes+Lost Satellite, del 18 d’abril, ha passat a l'Estraperlo Club del Ritme i el de Jordana B, del 20 d’abril, a la sala Paral·lel 62

Però a partir del 26 d'abril, el Sidecar ja acollirà concerts. Els primers a actuar seran Liasinson+Galgo Diamante, concert del cicle Girando por Salas. L’endemà, el 27 d’abril, serà el torn dels novaiorquesos Widowspeak, amb Robert Earl Thomas a la guitarra i Molly Hamilton a la veu, que presentaran el seu últim àlbum 'The Jacket' (2022); els acompanyarà també Jess Ribero, una artista australiana que combina l’indie i el folk en les seves peces.

El mes de maig la mítica sala torna a agafar embranzida en la seva proposta musical perquè presenta un programa a vessar: setze concerts de gèneres diferents. Hi haurà la visita de l'il·lustre col·laborador de Nick Cave Mick Harvey (el 17 de maig), presentant el projecte conjunt amb Amanda Acevedo 'Phantasmagoria in blue' (2023), però també el jazz-punk de Gilipojazz i el 'psychobilly' de The Meteors, passant també pel pop, el rap, la urbana i el rock, entre d’altres. El Sidecar tornarà a ser un bullici versàtil d'ofertes artístiques i les mantindrà en els mesos següents, en què ja tenen agendats altres concerts.

Tota la programació es pot consultar a través del web de la sala, així com adquirir les entrades per les diferents propostes que ens faran tornar a gaudir de nits immemorables en l’històric de la plaça Reial. 

NO T'HO PERDIS: Els millors concerts de 2024 a Barcelona

Vols estar al dia de tot el que es mou a la ciutat? Inscriu-te a la nostra newsletter i tindràs tota la info i els plans que t'agraden per gaudir de Barcelona

Últimes notícies

    Publicitat