Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Time Out Market New York
Photograph: Ali GarberTime Out Market New York

El Time Out Market de Nova York torna a obrir a DUMBO

El hub gastronòmic, amb deu restaurants, tres bars i diferents espais a l'aire lliure, està obert al públic des d'aquest dijous 27 de maig

Escrit per
Time Out Barcelona Editors
Publicitat

A mesura que el món segueix reobrint, els locals de Time Out Market de tot el planeta tornen a donar la benvinguda als clients. Després de les recents obertures de Miami, Dubai i Boston, Time Out Market Nova York ha tornat a obrir portes aquest 27 de maig.

Aquest impressionant espai a la vora del mar està situat a l'històric edifici Empire Stores, al 55 de Water St de DUMBO, i ofereix àmplies vistes als ponts de Manhattan i Brooklyn i a l''skyline' de la ciutat. Sota el seu sostre es reuneixen alguns dels millors talents culinaris de Nova York, tots ells triats pel nostre equip editorial.

El dia de la inauguració hi participen 10 restaurants, i aquest estiu hi debutaran més cuines. Com a novetat, aquest any els clients podran degustar deliciosos gelats de Sugar Hill Creamery, les pizzes artesanes de Fornino i el menjar tailandès casolà de Wayla (fes un cop d'ull a la nostra guia completa de restaurants i emociona't). Altres proveïdors, com Tiki Chick i Mr. Taka Ramen, obriran portes més endavant, aquest estiu.

Per fer baixar tota aquesta teca deliciosa, tenim tres bars que serveixen còctels d'autor, cervesa, vi i begudes sense alcohol. Estem especialment entusiasmats amb la nova carta de còctels de temporada que acabem de presentar per a l'estiu, amb begudes imprescindibles com el Salty Thyme Margarita –fet amb tequila Herradura Silver, farigola, suc de taronja sanguina, llima, sal marina i Combier D'Orange– i el Smokin 'Cherry Mule –a base de mezcal d'atzavara de Cortez Blanco, amaro, licor de cirera Rapa, suc de llimona i cervesa de jengibre. Per celebrar-ho amb la gent del barri, el flamant Love Local Brews Bar a la cinquena planta servirà una envejable col·lecció de birres de les cerveseries locals de Kings Country. Brindem per això!

Just a temps per a l'estiu, es podrà tornar a gaudir de tot el que ofereix el mercat en diverses zones per seure a l'aire lliure, com la històrica Dock Street, el nou Riverside Patio, que es va estrenar l'any passat, i, per descomptat, el terrat de la cinquena planta, amb impressionants vistes de l''skyline' de Manhattan.

A més, celebrarem l'obertura durant tot el cap de setmana de Memorial Day amb música en directe, degustacions de cerveseries locals, actuacions, instal·lacions artístiques i molt més.

 NO T'HO PERDIS: Time Out, millor marca internacional 2021

Llegeix el número de maig de Time Out Barcelona, amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat.

Més de Love Local

    Últimes notícies

      Publicitat