Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Els sanitaris ja tenen el seu caganer (amb mascareta)

Farem el primer pessebre amb mascareta i distàncies de seguretat?

Escrit per
Marc Andreu
Publicitat

Hem saltat d'estació, amb els armaris per canviar i les botigues tancades. La moda viu l'any més estrany dels últims segles on només un element, la mascareta, ha estat capaç d'imposar-se a qualsevol altra peça o confecció. N'hi ha de friquis, de dissenys originals, d'infantils i també per als més culers. Ni que sigui per seguretat i força major la mascareta s'ha posat de moda i ha arribat per quedar-se. Tant és així que no som ni a l'estiu i ja s'ha creat el caganer amb mascareta i els professionals de la sanitat en mascareta.

Caganer i metge amb mascareta
Caganer i metge amb mascaretaFOTO: caganers.com

L'empresa gironina Caganer.com ha volgut adaptar-se als temps actuals amb dos personatges que ja estan a la venda al seu web al preu de 12 euros: el caganer metge i el clàssic pagès català amb mascareta quirúrgica i guants. Fidels a la tradició però sense perdre de vista l'actualitat i la ironia, aquesta és la insígnia d'uns artesans que enguany no podien passar per alt la crisi sanitària. "No pretenen ser una burla, sinó un tribut als que són avui els nostres superherois i superheroïnes". De fet aquesta empresa de caganers, amb un stock de més de 500 personatges diferents,  ja comptaven amb el personal sanitari com l'infermer o el cirurgià.

Professionals sanitaris caganers
Professionals sanitaris caganersFOTO: caganers.com

NO T'HO PERDIS: El primer restaurant del món amb un filtre anti contagis serà a Barcelona

Les millors idees d'oci i cultura per fer a casa a la nova Time In Pocket interactiva


Time Out Love Local campaign logo

La campanya Love Local de Time Out dona suport als negocis d'oci i cultura de Barcelona. Descobreix com pots ajudar a salvar els llocs que fan de Barcelona una ciutat genial

Últimes notícies

    Publicitat